Interior service: begin zonder stress aan een verbouwing

0
269
Design en lifestyleDesign en lifestyle

Een moderne interieurstijl: het is de inrichting waar anno 2022 veel vraag naar is. Meubilair en vloeren krijgen neutrale kleuren, waaronder wit, grijs en zwart. Daarnaast wordt er gewerkt met strakke vormen en kenmerkt de stijl zich door open kamers om de beschikbare ruimte optimaal te benutten. 

Verbouwingen kunnen enorm stressvol zijn. Het gehele proces van het vinden van een aannemer, vinden van geschikt meubilair en voltooien van de verbouwing klinkt een stuk eenvoudiger dan het in werkelijkheid is. Daarnaast kost dit ook veel geld. De meeste mensen hebben een budget waar rekening mee moet worden gehouden. Dit kan het lastig maken om de prijzen te balanceren. 

Interior Service lost deze problemen echter eenvoudig op. Dit bedrijf is gericht op totaaloplossingen en maakt het uitkiezen en inbouwen van een nieuw huis een stuk gemakkelijker. Zowel de stijl, als de levering en het inbouwen wordt door hetzelfde bedrijf geregeld. Dat bespaart jou veel moeite, geld en tijd. 

Werken met een stappenplan

Interior Service werkt door middel van een stappenplan. Allereerst kies je welke ruimte je graag zou willen verbouwen. Vervolgens heb je de keuze uit diverse stijlen. Je bepaalt zelf welke stijl het beste bij jou aansluit. Sommigen houden meer van lichte, open kamers, terwijl anderen zwart meubilair en donkere vloeren prefereren. Ook voor huiseigenaren die liever kiezen voor een moderne tint is er een stijl beschikbaar. De vierde en laatste beschikbare stijl, is hotel chique. Deze stijl maakt gebruik van donkere tinten om een luxe en gastvrije uitstraling te geven. 

Vervolgens moeten de afmetingen van de kamers of ruimtes doorgegeven worden. Er kan ook voor gekozen worden om dit door een expert te laten doen. De medewerkers zorgen er dan voor dat de materialen perfect passen binnen de ruimte. De laatste stap, is de levering. Alle materialen worden kant en klaar aangeleverd en zelfs ingebouwd als dit je voorkeur heeft. Anders kan er altijd voor gekozen worden om dit zelf te doen. 

Stijlen en ruimtes

De vier stijlen die Interior Service beschikbaar stelt, zijn puur wit, mooi zwart, hotel chique en modern klassiek. Deze stijlen verschillen ieder zodanig van elkaar, dat er voor iedereen wel iets tussen zit. Puur wit maakt uitsluitend gebruik van lichte tinten, van wit tot beige. Mooi zwart maakt daarentegen gebruik van donkere tinten die elkaar complementeren. Deze stijl heeft iets mysterieus en geeft een huis een hele andere sfeer.

Hotel chique draagt bij aan een luxe uitstraling. Net als in hotels, gebruikt deze stijl warme, diepe tinten om de ruimte een duur gevoel te geven. Waar mooi zwart stoer overkomt, straalt hotel chique gastvrijheid uit. Modern klassiek is misschien wel de meest gewilde stijl in de huidige tijd. Een eikenhouten vloer in combinatie met een industriële binnendeur past helemaal binnen deze tijd en toont elegantie. 

Deze stijlen kunnen binnen diverse ruimtes worden toegepast. Binnen iedere ruimte, wordt de stijl op zijn eigen manier weergegeven. Er is keuze uit de woonkamer, keuken, badkamer of andere ruimtes zoals de gang. 

Voordelen van Interior Service

bij interior Service hoeft men zich geen zorgen te maken over moeite met levertijden en extra kosten. Alles wordt via hetzelfde bedrijf geregeld, waardoor gedoe met bestellen via verschillende sites wordt voorkomen. Anders kan het gebeuren dat de meubels en andere materialen op andere dagen geleverd worden en de verbouwing moet worden uitgesteld. 

Daarnaast is er ook geen sprake van keuzestress. De artikelen hoeven niet individueel uitgezocht te worden, maar passen allemaal automatisch bij elkaar. Het enige dat men hoeft te doen is een stijl uitkiezen. De rest wordt geregeld door het bedrijf. Dit maakt het super eenvoudig om de verbouwing te regelen.