Houten wandpanelen voor een warme en huiselijke sfeer

0
873
Design en lifestyleDesign en lifestyle

Irriteer je je aan het feit dat je moeilijk kan horen wat mensen zeggen in je huis? Een slechte akoestiek in woonkamers, slaapkamers en kantoren is een veelvoorkomend probleem en bij WoodUpp hebben ze de perfecte oplossing in huis! Bij WoodUpp hebben ze een lamellenwand- en plafond ontwerpen met een geluiddempende werking, zodat geluiden niet meer weerkaatsen. Daarnaast is het voorzien van een sublieme afwerking en het beschikt over een gedetailleerde vormgeving, waardoor het een stijlvolle en warme sfeer met zich meeneemt. Het hoogwaardige hout in combinatie met de lichte of donkere kleur geven je woning een Scandinavische uitstraling!

 

 

Akoestische panelen nemen veel voordelen met zich mee:

  •   Zorgt voor een warme en huiselijk sfeer
  •   De panelen hebben een Scandinavische en stijlvolle uitstraling
  •   Gemaakt van duurzaam en hoogwaardig hout
  •   De vilt zijn gemaakt van kwalitatief goed en gerecycled plastic
  •   Is de perfecte oplossing tegen geluidsoverlast
  •   Nooit meer onnodige stress of hoofdpijn ervaren van een slechte akoestiek
  •   Je creëert binnen no-time een goede en gezonde geluidsomgeving
  •   Keuze uit lichter en donkere kleuren hout

 

Perfecte oplossing tegen geluidsoverlast

De wandpanelen van WoodUpp stralen niet alleen pure klasse uit, maar ze zorgen tevens voor een betere en gezondere leefomgeving. De panelen zijn voorzien van een strakke en hoogwaardige afwerking, wat ervoor zorgt dat geluiden worden geabsorbeerd en niet weerkaatsen. Hiermee is het een goede oplossing tegen geluidsoverlast en zal je meer gaan genieten van de rust die het met zich meebrengt.

 

Zeg nee tegen herrie en stress

Een slechte akoestiek kan zeer vervelend zijn en voor de nodige stress zorgen. Je hebt het vast wel eens meegemaakt! Je zit in de woonkamer en je hoort exact wat zich bij de buren afspeelt. Bij WoodUpp weten ze hoe belangrijk het is om een goede en gezonde geluidsconditie in huis te hebben en dat herrie voor de nodige stress en hoofdpijn kan zorgen. Echter hebben zij een akoestisch paneel ontworpen waarmee je binnen no-time een gezonde geluidsomgeving kan realiseren!

 

Geeft een stijlvolle en Scandinavische uitstraling aan de ruimte

De lamellenwand- en plafond zijn speciaal ontworpen met hoogwaardig hout en ze zijn voorzien van een uitmuntende afwerking. Ook beschikken ze over een strakke en smalle vormgeving, waardoor het zorgt voor een fascinerende en betoverende uitstraling. Dit in combinatie met de lichte en warme tinten zorgen voor een Scandinavische en warme sfeer in huis, zodat jij je iedere dag weer thuis- en comfortabel voelt.

 

Wat kan ik zelf doen om de akoestiek te verbeteren?

Wil je niet te lang wachten op de akoestische panelen en wil je in de tussentijd zelf stappen ondernemen om de akoestiek te verbeteren? Dat is zeker mogelijk! Je kan er namelijk voor kiezen om grote gordijnen of vloerkleden te kopen. Daarnaast helpt het ook om grote foto’s of schilderijen aan de muur te hangen, want dit zorgt namelijk voor dat geluidsgolven breken. Bovenstaande tips zullen van nature het geluid dempen en de akoestische panelen uiteindelijk goed aanvullen.

 

Als je kiest voor de wandpanelen van WoodUpp, dan kies je ervoor om voor eens en altijd gedag te zeggen tegen een slechte geluidsomgeving! Ben je nieuwsgierig wat zij voor jou kunnen betekenen? Twijfel niet langer en neem een kijkje op de website!