Mis je wat sfeer in huis? Kies dan nu voor de Houten Jaloezieën Shopper, want met houten jaloezieën haal je de sfeer naar binnen. De eigenschappen van hout zijn iedereen wel bekend, sfeerverhogend, een warme en natuurlijke uitstraling en duurzaam. Daarom ook kiezen veel mensen voor houten jaloezieën. De kleur bepaal jij aan de hand van een kleurstaal die je op kunt vragen. De ladderband, een stoffen band, zorgt voor een perfecte afwerking. Vroeger werd de ladderband gebruikt om licht tegen te houden dat door de gaatjes heen kwam, nu is de ladderband bedoeld als decoratie.

Knusser en gezelliger

Sfeer en leven, met houten jaloezieën wordt het een stuk aangenamer en gezelliger in je woning. Wanneer jij lekker op de bank een boek wilt lezen vind jij het waarschijnlijk niet zo nodig dat voorbijgangers je zien. Daarom doe jij ‘s avonds als de lamp aangaat de jaloezieën naar beneden. Lekker knus en gezellig in huis. Maar ook overdag als de zon binnen schijnt kun je gebruik maken van de jaloezieën, zodat het niet te heet wordt binnenshuis en om te voorkomen dat je interieur verkleurt door de invloed van de zon. Je hoeft geen overgordijnen te hangen om de boel dicht te kunnen doen. Wanneer er in je gezin iemand met een allergie is zul je zo weinig mogelijk stoffen binnen willen gebruiken, geen vloerbedekking, geen overgordijnen. Houten jaloezieën zijn voor dat laatste een goed alternatief.

Houten jaloezieën voor veel doeleinden

Je koopt houten jaloezieën omdat je sfeer en gezelligheid wilt creëren. Dat lukt hiermee erg goed! Maar houten jaloezieën hebben nog meer voordelen en je kunt ze ook voor andere zaken goed gebruiken en op (laten) hangen Je houdt er namelijk de zon mee buiten, dus geen verkleurde fauteuils meer. Je houdt nieuwsgierige blikken van voorbijgangers buiten. En de warmte van de kachel in de winter houd je juist binnen. Last van de laagstaande zon als je het nieuws wilt bekijken op tv? Houten jaloezieën een stukje naar beneden en de overlast is verdwenen. Allergie in je gezin, weg met overgordijnen. Deze trekken namelijk veel stof aan. Een hoera voor de houten jaloezieën en de veelzijdigheid ervan.