Hoe style jij jouw woonkamer?

0
1013
Design en lifestyleDesign en lifestyle

Je woonkamer stylen doe je met deze tips

Hoe style jij jouw woonkamer? Als je niet precies weet hoe je jouw woonkamer het beste kunt stylen, hebben wij een aantal leuke tips voor je in petto. Zo is een witte tv meubel momenteel erg in, omdat veel mensen de voorkeur hebben voor een strakke inrichting. Wij hebben de beste tips om je interieur te stylen voor je op een rijtje gezet. Lees snel verder voor meer informatie en doe meteen wat inspiratie op.

Plaats een strak tv meubel

Heb je een tv, dan kun je niet zonder een mooi tv meubel. Niet alleen witte meubels zijn in.
Zwarte tv meubels zie je ook veel terug in het hedendaagse interieur. En dat is niet zonder reden, want zowel zwarte als witte meubels passen bij diverse interieurstijlen. Ook kun je voor elke interieurstijl wel een passend tv meubel vinden.

Leg een mooi vloerkleed neer

Met een mooi vloerkleed breng je meer sfeer aan in je woonkamer. Zorg er wel voor dat het vloerkleed de juiste kleur heeft en matcht met de rest van de interieur. Ga bijvoorbeeld voor een neutrale kleur of kies juist voor een opvallende kleur. Je kunt ook voor een vloerkleed met een geometrisch patroon kiezen. Het soort vloerkleed dat je kiest heeft veel invloed op de uitstraling van jouw woonkamer als geheel.

Zorg voor sfeer met kaarsjes

Zorg voor meer sfeer in de woonkamer met kaarsjes. Zet bijvoorbeeld een schaal met kaarsjes op de salontafel, je schouw of op de eettafel. Kies voor kaarsjes met verschillende hoogtes of kleuren. Je kunt er ook voor kiezen om je kaarsjes onder een glazen stolp te plaatsen. Dat ziet er werkelijk prachtig uit.

Kies de juiste bank uit

Je woonkamer stylen kan niet zonder de juiste bank te kiezen. Bedenk goed of je een rechte bank of een hoekbank wilt. Welke optie er mogelijk is, is tevens afhankelijk van hoe groot jouw woonkamer is. Wanneer je een ruime woonkamer hebt, kun je deze perfect opvullen met een hoekbank. Als je een kleinere woonkamer hebt, kun je beter voor een rechte bank kiezen. Met een poef kun je hier een mooi geheel van maken. Er zijn diverse soorten banken verkrijgbaar, maar momenteel zijn grijze en cognackleurige (nep)leren banken erg populair.

Ga snel aan de slag met onze tips en style je woonkamer geheel naar jouw smaak.