Hoe houd je de vloer schoon?

0
217
Design en lifestyle

Er zijn al talloze artikelen over geschreven, maar wij doen erg graag nog een schepje bovenop. We hebben het over het reinigen van de ondergrond in je woning en onderhoudsadvies voor vloeren. Het schoonmaken en schoonhouden van de vloer is een grote bron van ergernis voor heel veel woningeigenaren. Wij geven je daarom advies om je vloer te onderhouden, met de meest geschikte reinigingsmiddelen. In dit artikel krijg je advies om je houten vloer of je PVC-vloer te reinigen en schoon te houden. En we geven je een tip waar je de beste reinigingsmiddelen voor vloeren kan aanschaffen.

Onderhoudsadvies houten vloeren

Houten vloeren moeten goed onderhouden worden, dat is belangrijk omdat je wil dat de vloer lang meegaat. Wanneer je een houten vloer gaat dweilen, gebruik dan niet teveel water, omdat dit in het hout kan trekken. Ook bij het reinigen van een houten vloer heb je speciale schoonmaakmiddelen nodig zoals parket zeep. En daarnaast is het verstandig om de houten vloer een per jaar in de onderhoudsolie te zetten.

vloer schoon

Onderhoudsadvies PVC-vloeren

Dankzij het productieproces zijn PVC-vloeren zeer eenvoudig te onderhouden en bovendien ook bestand tegen slijtage. Maar natuurlijk is geen enkele vloer vrij van onderhoud. Om een PVC vloer goed te onderhouden ben je dagelijks bezig. De vloer moet zoveel mogelijk stofvrij gehouden worden en gereinigd worden met water. Gebruik je schoonmaakmiddelen? Schaf dan een speciaal reinigingsmiddel voor PVC vloeren aan.

 

keuken vloer

Alle middelen om je vloer te reinigen

Ben je op zoek naar een goede schoonmaakmiddelen om je vloer te reinigen? Volg dan de link in dit artikel. Hier vind je een uitgebreid aanbod aan specialistische reinigingsmiddelen voor vrijwel ieder de vloer. Heb je een houten vloer of een PVC vloer? Dan vind je hier geheid een geschikt schoonmaakmiddel.