Echt je eigen kaartje

Personaliseren
We leven in een tijd dat we veel keus hebben gekregen in het kiezen van onze producten. Wat we mooi of leuk vinden, het kan tegenwoordig allemaal. Hierdoor kunnen we ons echt uitdrukken, wie zijn we nou eigenlijk? En wat vinden we mooi? Het echt aanpassen van bepaalde zaken creëert een identiteit voor ons en daarmee kunnen we de buitenwereld goed laten zien wat voor persoon we nou eigenlijk zijn. Dit geldt ook uiteraard voor trouwkaartjes.

Er is een grote kans dat onze trouwdag de belangrijkste of één van de belangrijkste dagen uit ons leven is daar om is het leuk om goed voor de dag te komen met een hip trouwkaartje. Hippe trouwkaarten zijn helemaal van nu en het is niet alleen leuk om zo’n kaart te versturen maar ook de ontvanger zal aangenaam verrast zijn.

Tips voor een unieke kaart
Wat een kaart nou eigenlijk uniek maakt, ben jij zelf!. Jij bent degene die jezelf af kan spiegelen op de trouwkaart. Om wat ideeën te krijgen naar wat er allemaal mogelijk is zullen we hier een paar voorbeelden geven.
Wat momenteel heel erg hip is uiteraard je eigen foto. Deze foto kan van alles zijn, wat jij maar bedenken kan of mooi vindt. Deze is verder aan te passen met tekst in een leuk letter type en uiteraard alle informatie over je bruiloft.

Een ander leuk idee is het gebruik van een ander materiaal. We zijn heel erg gewend geraakt aan het gebruik van papier maar met textiel kunnen we ook veel. Neem bijvoorbeeld een leuke kaart en maak daar een kanten randje op dat lijkt op de kousenband van een bruid. Ook zijn verschillende papiersoorten mogelijk, zoals ongebleekt dik papier.

Meer tips
Wees niet bang om er echt wat leuks van te maken. Hippe trouwkaarten zijn leuk en helemaal in. We willen als mens nog wel is een beetje bang te zijn voor wat vreemd is maar durf jezelf uit te drukken. Deze memorabele dag verdient toch zeker een memorabele kaart?