Slaapkamer

Het bed voor iedereen: De Boxspring

Wat is een slaapkamer nou zonder bed? Iedereen heeft een bed in de slaapkamer staan en tegenwoordig zijn zelfs zeven van de tien bedden een boxspring. Dit is ook niet zo gek want boxsprings stralen een luxe uit die je slaapkamer een elegante look geven.

Het fijne van een boxspring is, naast dat je je net in een hotelkamer waant, dat ze zo veelzijdig zijn dat je ze kan aanpassen naar het interieur van de rest van je slaapkamer. Er zijn boxpringsets al helemaal samengesteld zodat je verder zelf niet hoeft na te denken, maar er is ook de optie om zelf een combinatie te maken van matras en type slaper. Als je een slechte rug hebt, weet je dus zeker dat je de ondersteuning krijgt die je nodig hebt.

Naast de klassieke boxsprings, zijn er natuurlijk ook elektrische boxsprings, voor iedereen die graag in bed een boekje leest of een aantal afleveringen op Netflix wilt kijken. Lig je samen in bed en wil de een nog even doorlezen en de ander slapen, dan is dat geen probleem. Niet alleen beweegt elk onderdeel (hoofd, voeten, benen en rug) afzonderlijk van elkaar, maar ook de bedden kunnen apart ingesteld worden.

Als je dus nog een bed nodig hebt, kijk dan vooral naar de boxsprings. Je brengt een groot deel van je leven door in bed en dit moet natuurlijk zo comfortabel mogelijk zijn. Er is voor ieder wat wils en een complete boxspringset hoeft nog geen gat in je portemonnee te branden.