Je wilt je beste vriendin natuurlijk altijd het beste kado geven. Maar na al die jaren wordt dit natuurlijk steeds moeilijker. Persoonlijk vind ik het zelf altijd het leukste om een uitje kado te geven. Ze creeer je samen een herinnering die je voor altijd kunt blijven koesteren. Om je wat inspiratie te geven zullen we enkele voorbeelden noemen die jij samen met je vriendin kunt ondernemen!

De wellness

Een dagje wellness is eigenlijk altijd goed. Je kunt het simpel houden, maar er zijn eigenlijk altijd veel extra’s mogelijk. Zo kun je bijvoorbeeld samen een massage (aanrader: kies voor een ayurvedische massage!) inplannen, een manicure of een andere behandeling toevoegen aan het arrangement. Als je het echt goed wilt doen ga dan voor een wellness overnachting! Zo kun je samen genieten van een zorgeloze dag die nooit eindigt, want je kunt vanuit de wellness eigenlijk gelijk naar je accommodatie! 

Fotoshoot

Wie houdt er niet van om lekker de model uit te hangen. Geef een fotoshoot kado en je hebt gegarandeerd perfecte foto’s van jullie samen die je hele leven kunt koesteren. Als je geen budget hebt voor een professionele fotograaf kun je natuurlijk ook altijd iemand uit je omgeving vragen. Zorg wel voor een goede camera, want hier valt of staat de dag natuurlijk bij.

Samen shoppen

Ook dit kan natuurlijk nooit mis. Meiden houden van shoppen, dus je beste vriendin zal hier altijd blij mee zijn. Je kunt tijdens het shoppen een mooi kadootje voor haar kopen of je trakteert haar op de lunch. Een plek die hiervoor geschikt is, zijn bijvoorbeeld de negen straatjes in Amsterdam, zeker een aanrader!

Als je een van de bovenstaande kado’s kiest zal je je vriendin zeker heel erg blij maken. Veel plezier, maak er een leuke dag van!