Grote witte spiegel als woonaccessoire: Tips, Ideeën en Advies

0
2652
Design en lifestyleDesign en lifestyle

Een grote witte spiegel is altijd populair en wit geeft het tijdloze gevoel. Een witte spiegel past bij verschillende woonstijlen zoals, romantisch, landelijk, modern, strak en rustiek. Een witte spiegel is zeker niet saai, in dit bericht laten we zien waar een witte spiegel tot zijn recht komt.

Romantisch interieur

De kenmerken van een romantisch interieur zijn vrouwelijk, stoer met lichte tinten zoals pasteltinten en wit, dit alles in strakke of klassieke vormen. Bijpassende spiegels: klassiek, brocante en kuifspiegels. Een grote witte kuifspiegel geeft de juiste romantische sfeer.

Landelijk interieur

Kenmerken voor een landelijk interieur zijn: Buitenleven, nostalgie, comfort en handwerk. De landelijke woonstijl weerspiegeld de romantische sfeer van een boerderij. Natuurlijke en lichte kleuren staan hierin centraal. Ambachtelijk gemaakte spiegels geven de juiste sfeer.  Bijpassende spiegels: brocante, kuifspiegel, white wash.

Grote witte spiegel

Rustiek interieur

Kenmerken voor een rustiek interieur zijn natuurlijke materialen en hout met een robuuste uitstraling. Hout is een prachtige combinatie met landelijk wonen en lichte kleuren. Ambachtelijk gemaakte spiegels geven de juiste sfeer. Bijpassende spiegels: brocante, kuifspiegel, white wash.

Strak en modern interieur

Kenmerken voor een strak interieur zijn: strak, opgeruimd met veel aandacht voor design. Een strak interieur kan heel goed ingericht worden met strakke vormen in lichte witte tinten. Bijpassende spiegels: modern en design.

Bekijk onze collectie grote witte spiegels

http://www.barokspiegel.com/witte-barok-spiegels