Goedkoop meubels kopen tijdens Black Friday 2019!

0
340
Black Friday
Design en lifestyle

Als echte woonfanaat herken je het vast wel: je loopt een woonwinkel in en je handen beginnen al te jeuken. Je wil alles hebben! Je denkt na over een nieuwe bank, gordijnen om wat sfeer toe te voegen of leuke kussens omdat die zo leuk staan bij die nieuwe bank. Maar daar hangt natuurlijk wel een prijskaartje aan.. Gelukkig kan je tijdens Black Friday 2019 je slag slaan! Hoe? Dat leggen wij je uit!

Black Friday bij veel woonwinkels! 

Voor diegene die Black Friday nog niet kent: Black Friday is een Amerikaanse traditie waarbij veel winkels en webshops hun producten met hoge kortingen aanbieden. Het werd vroeger gedaan om aan het eind van het jaar zwarte cijfers te kunnen schrijven. Nu is Black Friday echter zo’n traditie dat winkels standaard meedoen. Zo kan je bij toffe woonwinkels als Dekbed Discounter en Made.com Black Friday deals scoren. En het fijne is dat je zowel online als offline de beste deals kan scoren! 

Zo scoor je de leukste meubels met korting! 

Jammer genoeg ben je niet de enige die tijdens Black Friday een slag wil slaan om zo het interieur een oppepper te geven. Daarom hebben wij een aantal tips voor je op een rijtje gezet! Zo hoef jij niet met lege handen naar huis. 

  • Veel winkels en webshops geven maar liefst 4(!) dagen lang korting. Black Friday, Black Friday weekend en Cyber Monday om precies te zijn. Maar let wel op, de beste deals zijn natuurlijk het snelste vergeven. Wees er dus vroeg bij! 
  • Hoe makkelijk online bestellen ook is, de kleur op je beeldscherm kan altijd iets afwijken van het origineel. Onze tip: Ga een paar dagen van tevoren naar de winkel om te kijken hoe de kleur en stof in het echt bevalt. Dan kan je erna natuurlijk met een gerust hart online bestellen. 
  • Online beginnen de deals al om 00:01u. Wil jij die nieuwe bank niet mislopen? Zorg dan dat je ’s nachts al klaar zit. 
  • In de winkels beginnen de deals zodra de winkel geopend is. Let wel op, want de meeste winkels passen hun openingstijden aan tijdens Black Friday. Zo zijn de meeste winkels eerder geopend en sluiten ze pas later. Zo heb je dus genoeg tijd om ook in de winkels te kunnen shoppen!