Glasborden als alternatief voor whiteboards

0
1396
Design en lifestyleDesign en lifestyle

De technologie gaat vooruit en dat is te merken op allerlei verschillende vlakken. Zo geldt dit ook voor whiteboards en glasborden. Alhoewel veel mensen nog steeds whiteboards gebruiken op de universiteit, thuis of op kantoor, zijn glasborden de modernere versie hiervan. Ze hebben een aantal voordelen ten opzichte van het whiteboard, en als je benieuwd bent daarnaar – lees dan gauw verder.

Voordelen van het glasbord

Het eerste voordeel van glasborden ten opzichte van whiteboards is dat ze een stuk sneller stijlvoller zijn. Ze zijn namelijk beschikbaar in meer verschillende soorten kleuren. En dat zorgt ervoor dat ze gemakkelijker kunnen passen bij de stijl van je woonkamer interieur. Daarnaast zijn ze vaak ook magnetisch, waardoor je er allerlei dingen aan kunt hangen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan belangrijke documenten of hulpmiddelen die het gemakkelijker maken om uit te beelden wat op het glasbord staat.

Hier een aantal voorbeelden van glasborden

Net zoals met whiteboards heb je ook voor glasborden een groot aantal mogelijkheden waar je uit kunt kiezen. Ze zijn beschikbaar in verschillende kleuren, maar je kunt er ook voor kiezen om een voorbedrukt glasbord te nemen. Hier kan bijvoorbeeld al een bepaalde managementstrategie opstaan of een lay-out voor een to-do list of week agenda. Dit maakt het erg gemakkelijk zodat je deze niet elke dag of week opnieuw hoeft op te schrijven, maar dat het al voorbedrukt op het bord staat. Ook kun je hier een eigen custom lay-out voor inbrengen. Uiteraard zijn de glasborden ook beschikbaar in verschillende maten. Door te bedenken voor wat voor doel je het glasbord gaat gebruiken, kun je het in het juiste formaat bestellen.

Voor meer informatie over verschillende soorten glasborden, neem een kijkje op de site van whiteboard-express.nl, een webshop in Nederland die gespecialiseerd is in whiteboards en glasborden. Naast glasborden vind je er ook alle accessoires die je maar nodig kunt hebben om direct gebruik te kunnen maken van het glasbord. Denk hierbij bijvoorbeeld aan starterskit, markers en magneten.