Geweldig tevreden van mijn canvas schilderij

0
430
Design en lifestyle

Een schilderij geeft extra cachet aan je woonkamer, alleen vond ik ze vaak peperduur en zijn ze niet altijd in de afmetingen waarnaar ik op zoek was. Die 2 problemen pakt canvaswinkel.nl perfect aan. Niet alleen vind je snel en makkelijk een leuk canvas schilderij, je bestelt ze ook nog eens op maat. Zo past je canvas schilderij perfect in je interieur. Geloof me maar, mijn kunstwerkje hangt te blinken!

Een overvloed aan beelden

Het was niet evident om een foto te kiezen voor op mijn canvas schilderij. Even heb ik nog getwijfeld om zelf een foto door te sturen, maar de foto’s online waren gewoonweg van een veel betere kwaliteit. Uiteindelijk heb ik gekozen voor een spectaculaire waterval die nu in een enorm formaat in mijn woonkamer hangt. Een schitterend, helder beeld, zodat mijn canvas werkelijk de aandacht trekt. Als je dan toch een canvas schilderij hangt, dan mag het best opvallen wat mij betreft.

Makkelijk online te bestellen

Canvaswinkel.nl maakt het bestellen van een canvas schilderij ook heel eenvoudig. In enkele simpele stappen heb je je foto geselecteerd, de afmetingen ingegeven en gekozen hoe je je foto aangeleverd wil hebben. Want naast op canvas zijn er nog wel enkele andere mogelijkheden. Ik moest voor het bestellen van mijn canvas schilderij dus geen winkels af te lopen, integendeel, in amper 5 minuten had ik mijn bestelling doorgegeven.

Geen onderhoud nodig

Nu ben ik al niet de meest actieve persoon als het op schoonmaken aankomt, dus het is fijn om weten dat je canvas schilderij amper onderhoud vergt. Opspannen zoals bij een ‘echt’ schilderij is niet nodig en een vochtige doek doet wonderen. Aangezien je bij een klassiek schilderij ook nog eens gebonden bent aan vaste formaten, zie ik al helemaal niet meer in waarom ik daar ooit nog voor zou kiezen. Nee: het canvas schilderij heeft me overtuigd en ik denk dat er de komende jaren nog wel een aantal zullen volgen.

Snel geleverd, prima referenties

Al heel wat klanten hebben hun canvas bij canvaswinkel.nl besteld. Dat kan ik toch afleiden uit de referenties die op de site te vinden te zijn. Die site is overigens heel overzichtelijk opgemaakt zodat bestellen heel makkelijk is. Binnen de week arriveerde mijn canvas schilderij in perfecte staat. Dat vond ik best snel en ik ben er perfect tevreden mee.

Ik kan dus niet anders dan canvaswinkel.nl bedanken en aangeven dat de kwaliteit van mijn canvas schilderij fantastisch is. Ik wil het dan ook iedereen aanraden om eens te proberen. Je zal niet teleurgesteld worden.