Verlichting

Gekleurde, Oosterse lampen

Geschreven door admin

Wat zijn Oosterse lampen nu exact? Oosterse lampen, zoals de Marokkaanse lamp, zijn lampen met een geweldig speels lichteffect. Door de gekleurde glaasjes in diverse vormen, komt het vrolijke lichtspel ‘s avonds in het donker goed tot zijn recht. Je interieur krijgt hierdoor een heel andere aanblik. Naast de vrolijke gekleurde lampen, zijn er ook Oosterse lampen te verkrijgbaar zonder getint glas, met glinster effect door de vele stras-steentjes. Eveneens een zeer fraaie uitvoering is de in het wit verkrijgbare aardewerk hanglamp.

De Marokkaans-Oosterse lampen zijn ook daadwerkelijk afkomstig uit Marokko; je haalt hiermee dus direct een Mediterraanse sfeer in huis. Want ook in het daglicht is de Oosterse lamp een directe blikvanger! Het leuke is dat deze lamp in vele interieurs erg goed tot zijn recht komt en een regelrechte aanvulling vormt op het interieur.

Waar koop je die mooie Oosterse lamp?

Het bedrijf LichtXpert heeft een heel mooi assortiment aan Oosterse lampen in huis, van hanglampen tot mooie tafellampen en wandlampen. Hier zoek je niet alleen voor je eigen interieur iets gaafs uit, maar ook als cadeau doet de Oosterse lamp het altijd goed! Ben je dus opzoek naar iets unieks voor een vriendin, kijk dan snel even op de website!