Geen last meer van fel zonlicht met shutters

0
462
Design en lifestyleDesign en lifestyle

Wanneer je op zoek bent naar geschikt binnenzonwering, zijn shutters een slimme keuze. Shutters-zonwering is ideaal tegen fel zonlicht, maar heeft daarnaast nog diverse andere voordelen. Wat is de meerwaarde van shutters gebruiken? Welke pluspunten heeft dit type zonwering zoal? En voor welke soorten ramen is deze zonwering geschikt? 

Echte sfeermakers in huis


Een van de voordelen van het gebruik van shutters als binnenzonwering, is dat je met dit type zonwering de sfeer in je huis enorm verhoogt. Shutters-zonwering zorgt ervoor dat je meteen een gezellig gevoel krijgt als je dit type raamdecoratie ziet. Zoek je dus raambekleding die echte sfeer maakt thuis, dan is dit een prima optie voor jou! 

Duurzaam en milieuvriendelijk


Een ander voordeel van dit soort raamdecoratie is dat shutters-zonwering een duurzame en milieuvriendelijke variant zonwering is. Niet alleen gaat deze raamdecoratie lang mee en kan tegen een stootje, maar op termijn bespaar je er ook energie mee. Doordat het systeem je ramen goed afsluit, houd je de warmte goed binnen en de kou buiten. Uiteindelijk levert dit dan ook een mooie besparing op je energierekening op. 

De lichtinval en privacy in huis op elkaar afstemmen


Fijn aan shutters-zonwering is dat je met deze raambekleding de lichtinval heel precies kunt afstellen. Schijnt er buiten een felle zon, dan kun je de zonwering snel volledig of gedeeltelijk afsluiten. Wil je juist meer zon-inval, dan zet je de binnenzonwering open. En houd je van veel privacy? Doe de raamdecoratie dan deels of volledig dicht en je hebt geen last meer van passanten of buurtgenoten die bij je naar binnen kijken. 

Geschikt voor alle soorten ramen 


Welk type raam je ook hebt in je woning, boerderij, bedrijf of kantoorpand: ga je voor shutters-schermen, dan kunnen deze op elk soort raam geplaatst worden. Of je nu raambekleding zoekt voor smalle ramen, brede ramen, dakramen, draaikiepramen of vensters met bijzondere vormen: voor elk soort ramen is er wel een oplossing op maat! 

Financiering vanuit de hypotheek is vaak mogelijk


Er zijn goedkopere soorten raamdecoratie, maar kies je voor shutters-zonwering dan kies je voor kwaliteit. En fijn is daarbij dat je de shutters-zonwering vaak kunt meefinancieren via je hypotheek. Zeker in een tijd die toch al duur is, zo rond een verhuizing, is dit prettig. Je hoeft namelijk geen grote uitgave te doen voor je raambekleding. Een slimme keuze dus, die shutters-zonwering!

Allerlei kleuren zijn mogelijk


Weer een ander voordeel van shutters-zonwering is dat alle soorten kleuren mogelijk zijn. Je bepaalt helemaal zelf of je gaat voor grijze, witte, crèmekleurige of zwarte shutters-zonwering. Er is keuze genoeg en voor elk wat wils!

Het schoonhouden van de raamdecoratie is eenvoudig


Prettig aan dit soort zonwering is verder dat deze gemakkelijk schoon te houden is. Je kunt de planken in de shutters-zonwering gemakkelijk met een doekje schoonhouden en van vuil en stof te ontdoen. Niet altijd scheelt dit een hoop tijd, maar ook als je last hebt van allergieën is het prettig als je je zonwering snel en eenvoudig kunt reinigen.