Gecombineerd internet-/tv-abonnement: wat zijn de voordelen?

0
922
Design en lifestyleDesign en lifestyle

Steeds meer consumenten overwegen over te stappen op een gecombineerd internet en TV. Wat beweegt consumenten om een dergelijk pakket te overwegen? Waarom zou je als consument niet voor losse diensten bij verschillende providers kiezen? Enzovoorts. In dit artikel gaan we dieper in op de voordelen van deze gecombineerde internet- en tv-pakketten. Wist je dat het zelfs mogelijk was om ook je mobiele abonnement aan dit pakket toe te voegen? Zo profiteer je van een nog hogere korting! Lagere maandlasten zorgen ervoor dat je maandelijks geld overhoudt voor andere leuke dingen. Denk aan een uitje met de kinderen, een avondje buiten de deur eten met je partner, enzovoorts.

Voordelen van een alles-in-1 pakket

Een gecombineerd internet-/tv-pakket noemt men tegenwoordig vaak een alles-in-1 pakket. Al klopt dit niet helemaal, omdat er bij de oorspronkelijke alles-in-1 pakketten ook een vaste telefoonlijn inbegrepen zat. Daarbij kiest men, zoals reeds beschreven, tegenwoordig vaak voor een combinatie van mobiele telefonie, vast internet en televisie. Door deze diensten bij dezelfde provider af te sluiten, profiteer je van hoge kortingen. De provider stelt het logischerwijs op prijs, dat je meerdere diensten bij dit bedrijf afneemt.

De korting die je bij een gecombineerd tv-/internetabonnement krijgt is niet de enige reden om voor deze optie te kiezen. Denk ook aan het feit dat je voortaan altijd bij dezelfde klantenservice terecht kunt met problemen. Of wat te denken van het overzicht in je eigen administratie? Je ontvangt voortaan immers een factuur voor alle diensten.

Online internet- en tv-abonnementen vergelijken

Voordat je een gecombineerd internet-/tv-abonnement afsluit, kan het verstandig zijn om online een vergelijking te maken. Met deze vergelijking krijg je een goed beeld van de goedkoopste aanbieder van deze pakketten. Voordat je start met het vergelijken van alles-in-1 pakketten doe je er verstandig aan om je persoonlijke wensen op een rijtje te zetten. Kies je voor een pakket met een groot aantal belminuten en mobiele data, of wil je veel televisiezenders kunnen bekijken? Ga je voor een pakket met snel vast internet, of wil je juist een van de goedkoopste pakketten met een lagere internetsnelheid?

Tip: let bij het vergelijken van internet-/tv-abonnementen ook goed op de cadeaus die je hier vaak bij krijgt! Dit cadeau is de beloning voor het combineren van de verschillende diensten bij dezelfde provider.