Bij de uitstraling en styling van een woning is de eventuele aanwezigheid van een garagedeur steeds meer een belangrijk vormgevingselement geworden. Het gaat tegenwoordig allang niet meer om alleen het functionele aspect van een degelijke en veilige afsluiting. De kleur en stijl van een garagedeur wordt ook steeds belangrijker gevonden. De grote collectie garagedeuren van de Rooij Garagedeuren speelt in op deze trend; zij bieden hun klanten oneindig veel mogelijkheden in stijl en ontwerp.

Oneindige stylingsmogelijkheden

Met de oneindige stylingsmogelijkheden voor jouw perfecte garagedeur kun je werkelijk alle kanten op. Zo onderscheidt jouw garagedeur zich gemakkelijk van die van je buren en geef je je woning net die extra unieke touch. De Rooij Garagedeuren biedt verschillende kleuren, motieven en materialen aan die ervoor zorgen dat iedere garagedeur een eigen stijl uitstraalt. Je kiest jouw favoriete kleur uit de volledige RAL-kleuren collectie en het design, variërend van een plankenmotief tot cassettemotief). Daarnaast kun je zelfs een afwijkende deurmaat zonder meerprijs laten maken.

De soorten garagedeuren

Er zijn verschillende soorten garagedeuren te koop bij De Rooij Garagedeuren. De meest voorkomende garagedeuren is de sectionaaldeur, die loodrecht omhoog opent. Dit is vooral handig als je de ruimte voor de garagedeur graag wilt blijven benutten. Auto’s en fietsen kunnen bijvoorbeeld direct voor de deur neergezet worden en de deur kan alsnog worden geopend. De combinatie van enerzijds ruimtebesparing en anderzijds optimale veiligheid maakt dit type garagedeur een ideale oplossing voor je garage.

Het type deur en de stijl zijn dus aan te passen aan jouw eigen persoonlijke voorkeur. En voor elke persoonlijke voorkeur heeft De Rooij Garagedeuren een bijpassende garagedeur. Bekijk enkele inspirerende voorbeelden: