Ga je naar het park? Neem een fatboy picknickkleed mee!

0
540
Design en lifestyle

Waar Nederland vooral bekend staat om koude, regenachtige dagen blijkt de zon de laatste weken toch weer door te komen. Heerlijk, vinden de meeste mensen. Het is dan ook perfect weer om lekker op het terras te gaan zitten of iets leuks te gaan doen. Het wordt ook echt weer lekker weer om te gaan picknicken. Toch is het niet zo fijn om op dat harde gras te zitten, al is het weer nog zo warm en fijn. Het fatboy picknickkleed biedt hiervoor misschien wel de oplossing.

Nooit meer zitten op de harde grond

Het is heerlijk om lekker op het gras te kunnen uitstrijken en wat te gaan eten of drinken. Maar het is natuurlijk niet zo fijn om een houten kont te krijgen, of je te vermengen met de mierenkolonies om je heen. Daarom kan een fatboy picknickkleed goed van pas komen. Nu zult u misschien denken dat een picknickkleed gewoon een picknickkleed is, maar dit hoeft helemaal niet zo te zijn. Door zijn praktische maar toch mooie uitstraling is een picknickkleed van fatboy precies wat u nodig heeft op een warme picknickdag.

Wat is het voor kleed

Het fraaie design van het fatboy picknickkleed doet denken aan deze van een Perzisch tapijt. Toch is hij vrij makkelijk op te rollen en daarom ideaal voor een warme picknickdag. Ook zit er een handig vakje in waar je al je sleutels en bijvoorbeeld je telefoon in op kunt bergen. Zo weet je zeker dat je deze niet kwijtraakt, zeker niet in de picknickdrukte op een warme zomerdag.

Ook als je het niet zo hebt op zand is dit kleed erg handig. Doe je voedsel in het vakje zodat je geen boterhammen met zand hoeft te eten. Verder wordt het kleed geleverd met een speciale borstel om zand eraf te vegen. Lekker zitten dus!

Water- en vuilafstotend

Waar het eerst misschien vervelend picknicken was na een zomers buitje, heb je hier met het picknickkleed van fatboy geen last meer van. Het kleed is water- en vuilafstotend en vermijdt hiermee natte billen tijdens het zitten.

Ook voor andere weersomstandigheden hoef je niet bang te zijn. Het kleed wordt geleverd met vier grote punaises die het kleed stevig in de grond zetten. Het is dus niet zo dat je het kleed de hele tijd goed moet leggen omdat er een hoekje omgewaaid is. Het kleed is 210 centimeter x 280 centimeter groot, genoeg dus om de hele familie mee te nemen.

Als je klaar bent met je picknick kan het normaliter een gedoe zijn om dat vervelende kleed weer netjes op te vouwen. Met dit kleed heb je hier geen last van, je rolt hem zo op en neemt hem gemakkelijk mee. Mocht je de volgende keer gaan picknicken, vergeet dan niet het picknickkleed van Fatboy mee te nemen!