Foto’s maken je muur

0
908
Design en lifestyleDesign en lifestyle

Wil je eens iets anders dan een schilderij of een poster aan je muur? Er is niets zo origineel en persoonlijk als zelfgemaakte foto’s, zoals kiekjes van de natuur, van je geliefden, van jullie bruiloft. Je foto’s komen helemaal tot hun recht met een passende fotolijst. Bij Fotolijst.nl vind je lijsten in bijna alle afmetingen, kleuren, materialen en stijlen. Net als je foto’s zijn de lijsten uniek, ze worden op ambachtelijke wijze met de hand gemaakt. Je kunt kiezen uit verschillende soorten fotolijsten, zoals:

  • Collage fotolijsten
  • Silver plated fotolijsten
  • Wissellijsten
  • Baklijsten
  • Passepartouts

Welke fotolijst zal ik kiezen?

Collage fotolijsten zijn een aanrader als je een serie foto’s hebt die mooi bij elkaar passen, zoals leuke kiekjes van familie of vrienden. Voor bijzondere foto’s van jullie bruiloft of de baby is een silver plated fotolijst er geschikt. Deze luxe lijst geeft de foto’s net wat meer allure. Houd je van afwisseling en vind je het leuk om steeds weer andere foto’s aan de muur te hebben hangen? Dan is een wissellijst iets voor jou! Voor een foto op canvas kun je een baklijst kiezen. Dit geeft je foto meer kracht en beschermt het canvas.

Een passepartout is een omlijsting van karton, die je kunt gebruiken in een fotolijst. Zo valt je foto meer op. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren, zoals roze, grijs en zacht groen. Daardoor geef je je foto extra sfeer.

Waar koop ik mijn fotolijst?

Weet je al welke fotolijst je wilt? Dan kun je deze eenvoudig online bestellen bij Fotolijst.nl. De lijst wordt snel geleverd, en je kunt zelfs de dag kiezen waarop je pakketje komt. Ook een spoedlevering is mogelijk, als je de fotolijst snel nodig hebt. Bestel je lijst bij Fotolijst.nl en in no time hangen jouw mooiste foto’s aan je muur!