Fleurig beddengoed voor in de babykamer

0
823
Design en lifestyleDesign en lifestyle

Ik was laatst de babykamer in aan het richten en merkte dat ik iets miste, namelijk beddengoed. Tijdens het doorbladeren van een magazine die vervolgd werd met een online speurtocht kwam ik erachter dat er ontzettend veel types zijn. Zo geef ik persoonlijk de voorkeur aan een dekbedovertrek van Pip vanwege de vele fleurige patronen. Een vriendin van mij kiest dan weer voor het merk Lief! boven iets anders. Zelf ben ik tot de juiste keuze gekomen door me de volgende vragen te stellen:

  • Welke kleur heeft mijn voorkeur?
  • Voor welk geslacht ben ik op zoek?Beddengoed 1
  • Is het een goede ‘match’?
  • Wat wordt de basis?

Heb je al een beeld van hoe je de babykamer wilt organiseren? Ik namelijk wel. Mijn voorkeur gaat uit naar een sterrenmotief. Ook heb ik al uitgestippeld welke tinten ik erin wil verwerken. Als nog niet zeker is of de baby mannelijk of vrouwelijk is, zou ik adviseren om voor effen patronen te gaan, die namelijk met veel een match kan vormen.

Het vrolijk inrichten van de kamer

Sommige aankomende ouders kunnen niet wachten totdat ze weten of het een jongen of meisje wordt. Anderen laten het aankomen tot de geboorte. Dat kan wellicht een dilemma betekenen bij de keuze voor de kleuren. Het is dan aan te raden om voor neutrale kleuren te gaan. Ook is het goed om af te wisselen met de kleur en de kamer een fleurig aanzien te geven.

We hebben laatst voor een houten bedje gekozen. Nu kan ik eindelijk gaan kijken naar het beddengoed dat hierbij past en bepalend is bij het in orde brengen van de kinderkamer. Het bedje oogt prachtig in de kleur blauw.

Pip dekbedovertrek creëert een warme sfeer in de kinderkamer

Ik ging laatst op zoek naar geschikte bed producten en merkte toen het merk Pip studio op. Zij hebben verschillende items uitgebracht voor je bed en bad. Je kunt hierbij denken aan de volgende items:

  • Bad omslag
  • Quilts
  • Beddengoed
  • Kussens

Het dekbedovertrek is speciaal en ziet er erg fleurig uit. Het spreekt dan ook voor zich dat ik Pip dekbedovertrek bewonder en fanatiek bezig ben met het sparen van de volledige collectie. Als jonge ouder ben je natuurlijk hartstikke blij als jullie in verwachting zijn en zodra jullie voor hem of haar gaan zorgen. Dit merk zorgt dan ook voor blije gezichten dat helemaal past bij deze fase. Je wordt helemaal blij als je de sympathieke kleuren van de dekbedovertrekken ziet.Beddengoed 2

Het assortiment voor het najaar speelt in op de kleuren die je in die periode om je heen ziet. Zo wordt bijvoorbeeld gebruik gemaakt van kastanje. Het beddengoed van het merk straalt met haar kleuren hartstocht uit en ontwikkelt een fijne ambiance in de kamer. Het houdt niet op bij de overtrek want ik kan verder combineren met het hoeslaken en sierkussen dat speciaal hiervoor is gemaakt.

 

Je kunt de Pip dekbedovertrekken in verschillende afmetingen verkrijgen, namelijk 140×200/220, 200×200/220 en 240×200/220. Ze zijn vrij voordelig in de aanschaf, zoals dit bed overtrek van Pip Studio dat mijn voorkeur heeft. Als je wilt gaan voor een gemoedelijke sfeer die ook nog eens verfrissend uitziet ben je aan het juiste adres.