Keuken

Fenix keukens

Geschreven door admin

Tegenwoordig zijn Fenix keukens steeds populairder, er zijn steeds meer keukenzaken die keukens gemaakt van Fenix aanraden. Fenix is als materiaal niet voor niets steeds gewilder. Wij leggen in dit artikel uit wat een Fenix keuken is en wat de grootste voordelen ervan zijn. Lees verder om alles te weten te komen over dit praktische en zeer innovatieve materiaal.

Wat is Fenix?

Fenix is een stevig en hard materiaal met een matte afwerking, daardoor is Fenix dan ook erg stijlvol. Mede dankzij soft touch technologie krijgt het harde materiaal een zachte bovenlaag die vervolgens afgewerkt wordt met een nanotech coating. Deze afwerking zorgt voor een stijlvolle matte uitstraling. Fenix kan gebruikt worden voor zowel de keukenfronten als het werkblad.

Exclusieve en stijlvolle uitstraling

De matte uitstraling van Fenix is een stijlvolle toevoeging voor iedere moderne keuken. Wil jij een nieuwe keuken met een mooie en exclusieve uitstraling? Dan is een Fenix keuken wat je zoekt!

De voordelen van een Fenix keuken zijn:

  • Hittebestendig – Met een keuken van Fenix materiaal hoef je nooit meer even snel een onderzetter uit de kast te pakken wanneer je een pan van het fornuis haalt. Fenix is namelijk bestand tegen warme temperaturen.
  • Hygiënisch – Fenix heeft een glad en antibacterieel oppervlak, hierdoor is het gemakkelijk te reinigen. Dit maakt Fenix een hygiënisch materiaal voor je nieuwe keuken.
  • Krasvrij – Krassen op Fenix verdwijnen helemaal vanzelf. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je per ongeluk een kras maakt op je nieuwe werkblad.