Een verwarming die duurzaam én milieuvriendelijk is? Lees snel verder!

0
837
Design en lifestyleDesign en lifestyle

Voorzie uw woning van een aangename temperatuur, het hele jaar door! Bij RR Pelletkachel bestelt u een efficiënte verwarming, verkrijgbaar in verschillende prachtige modellen, zodat u eenvoudig een perfecte match kunt maken met uw huiskamer. Ook andere ruimtes kunnen met dit systeem goed verwarmd worden als u een handige pelletketel laat installeren. Bovendien zijn onze scherpe prijzen een extra goede reden om bij RR Pelletkachel uw nieuwe verwarming te bestellen! Bekijk ons ruime aanbod online en maak uw keuze.

De pelletkachel
Als u kiest voor een duurzame verwarming, dan hoeft u niet verder te zoeken. Duurzaamheid wordt door de Nederlandse regering bevorderd en daarom kunt u bij ingebruikname van dit systeem mogelijk subsidie ontvangen! Hoe snel u deze investering terug heeft verdiend is afhankelijk van onder andere de installatie, het gasverbruik en de isolatie. Maar het is mogelijk dat dit al binnen 18 maanden het geval is!

Dankzij de natuurlijke brandstof is een RR Pelletkachel bovendien erg milieuvriendelijk. DIt is zeker het geval als u de lichtgekleurde houtkorrels gebruikt, die minder chloorgas afgeven dan de donkerdere varianten. De kachel bevat een warmtewisselaar die door verbranding gevormde rookgassen omzetten in warmte. Wilt u in uw gehele huis gebruik maken van dit unieke systeem? Bestel dan uw pelletkachel online!