Uncategorized

Een trampoline in de tuin

Een trampoline in de tuin is iets waar veel kinderen van dromen. Je weet het waarschijnlijk nog wel van vroeger hoe leuk het was om op zo een verend kussen te springen. En hoe veel je ook zeurden bij je ouders nooit kreeg je er eentje. Waarschijnlijk was dit heel logisch omdat je tuin niet groot genoeg was dat die erin zou passen, maar toch was het jammer dat het niet mocht. Er waren namelijk altijd wel kinderen in de klas die er wel eentje hadden. En bij die kinderen wilde je dan het liefst iedere dag spelen, want waar een trampoline stond daar had je plezier. Nu je zelf kinderen hebt zeuren zij ook weer om een trampoline in de tuin. Je zier waarschijnlijk nu zelf ook veel nadelen van een trampoline. Het staat niet mooi in je tuin zo een groot speeltoestel. Bovendien gebeuren er ontzettend veel ongelukken mee. En je bent altijd bang dat er iets met je kinderen gebeurt. Alleen kun je je kinderen nou eenmaal niet voor alles behouden. Ze kunnen ook vallen tijdens het voetballen, en je kunt je kinderen niet verbieden om te voetballen.

Als je nou toch besluit om je kinderen gelukkig te maken met een mooie trampoline ga dan wel op onderzoek uit wat de mogelijkheden zijn. Je hoeft natuurlijk niet de allergrootste te kopen met een knalgele rand. Dan verpest het inderdaad het interieur van je tuin, maar dit kun je dus makkelijk voorkomen. Tegenwoordig zijn er veel neutrale kleuren waardoor de trampoline niet zo opvalt. Ook kun je een ingraaftrampoline kopen zodat hij helemaal niet meer zo opvalt in je tuin.

Vind je het niet heel erg dat je tuin er wat minder mooi uit ziet met een trampoline erin, maar ben je gewoon bang voor de veiligheid van je kinderen? Dan kun je ook een trampoline met veiligheidsnet kopen. Dit zorgt ervoor dat kinderen niet meer van de trampoline af kunnen vallen en dit zal het aantal ongelukken beperken. Met een trampline en een veiligheidsnet geef je je kinderen toch plezier en beperk je tegelijkertijd de risico’s van de ongelukken.