Badkamer

Een spetterende badkamer uitzoeken

Geschreven door admin

Het uitzoeken van een nieuwe badkamer is leuk, maar kan onderschat worden. De badkamer is tegenwoordig niet meer alleen de plek waar u een douche neemt en uw tanden poetst, maar is hét plekje in huis om even tot u zelf te komen en bovenal: om te kunnen ontspannen. Er zijn steeds meer mogelijkheden om van deze ruimte iets heel speciaals te maken. Maar al die nieuwe mogelijkheden maken het kiezen er natuurlijk niet makkelijker op!

Oriënteren en kiezen
Belangrijk is om je eerst goed te oriënteren naar de mogelijkheden en uit te zoeken wat uw wensen precies zijn. Kies je voor een bad om in te kunnen relaxen of gaat de voorkeur uit naar een douche? Of misschien wel allebei? Om inspiratie op te doen kunt u online rondsnuffelen of naar een speciaalzaak met showroom gaan. Houdt bij het oriënteren ook rekening met het beschikbare budget. Een design wastafel van Mastello biedt uitkomst.

Passen en meten
Bij talloze mogelijkheden is het belangrijk om je eigen hart te volgen. Kies vooral wat u zelf mooi en praktisch vindt, maar laat u ook adviseren door experts. Daarnaast zijn er vele opties waar u over na moet denken. Kiest u voor twee wastafels of één? Kiest u voor design of low-budget? En dan hebben we het nog niet eens over het bepalen van de tegels, formaat van meubels, kleuren en materialen!

Happybad
Heeft u zich voldoende georiënteerd, of wilt graag advies bij het maken van bepaalde keuzes? Ga dan naar een speciaalzaak voor badkamers, zoals Happybad. U kunt hier terecht voor advies en uw eigen wensen om laten zetten in een persoonlijk ontwerp op maat. Neem eens een kijkje op de website om een idee te krijgen van het aanbod of neem contact op met één van de specialisten.