Een paar van onze favoriete kinderkamer interieur merken

0
360
Design en lifestyle

Hallo beste lezers. Zoals jullie misschien al vernomen hadden zijn Thomas en ik bezig met het aankleden van onze tweede kinderkamer. Ditmaal ben ik in verwachting van een dochtertje, dus de kamer zal er ietwat anders gaan uitzien dan de eerste kamer voor zoontje Josef. Enfin, we hebben veel complimenten gekregen voor de styling van Josef zijn kamer en in dit artikel wilde ik toelichten hoe we dit voor elkaar gebokst hebben.

Kijk Thomas en ik hebben twee linkerhanden, we zijn absoluut geen DIY fanaten. We kunnen niks zelf. We kopen dus alles in. Voor iedereen met ook twee linkerhanden maak je geen zorgen ik geef je de juiste namen en de juiste adresjes en dan kun je zelf alles thuis nadoen.

Allereerst, zijn we groot fan van het merk Majvillan. Met name hun wallpapers zijn ongelooflijk classy maar wel specifiek voor kinderkamers. De designs zijn uitmuntend en uniek en ik ken geen ander merk dat ook maar dichtbij komt. Ik koop ze doorgaans bij verkooppunt CozyKidz. Hier alle Majvillan behang en posters. Wat we nu gekocht hebben is true unicorns roze behang dus voor de muur in de tweede kinderkamer voor onze aankomende dochter.

Qua bed hebben we ditmaal opnieuwe gekozen voor Oeuf NYC. Dit bedrijf maakt echt top kwaliteit producten en nog duurzaam ook. Enfin de keus is uiteindelijk gevallen op perch junior bed birch. Een fraai stijlvol bed dat niet te veel ruimte in beslag neemt. Hier vind je alle Oeuf NYC bedden. Daarbij hebben we nog een vloerkleed gekocht van OYOY, de zogenaamde world map. Leuk vond ik die en daar kan onze kleine dochter ook nog van leren omtrent de landen die er zijn op onze mooie planeet.

Enfin, dit was het voor vandaag. Volgende blog zal ik dieper ingaan op alle accessoires die we ingeslagen hebben.