Styling

Een opknapbeurt voor uw trap!

Geschreven door admin

We zijn allemaal wel eens toe aan een verandering in ons interieur. Een nieuw vloer, nieuw kleurtje op de muur, maar ook de trap kan wel eens een opknapbeurt gebruiken. Vaak zien we op tegen de rommel en het klussen. Ook zelf aan de slag gaan door te breken in het huidige interieur kan wel eens verkeerd gaan. Toch is er een makkelijkere manier om uw trap een andere look te geven: een traprenovatie. Eenvoudig, makkelijk én zonder rommel: u hoeft immers niet te breken in uw oude interieur!

Renoveren met hout: mooi én duurzaam
Een trap renoveren gaat heel gemakkelijk met eikenhout. Van dit materiaal worden overzettreden gemaakt en de huidige trap wordt op die manier in een nieuw jasje gestoken. Het maakt daarbij niet uit of u een open of dichte trap hebt.

Kies voor doorgaande lamellen
Mark Kruithof, trapspecialist bij ETR Traprenovatie, geeft aan dat het bij het renoveren van een trap van belang is dat de eikenhouten overzettreden mooi in elkaar doorlopen door middel van doorgaande lamellen. Dit zijn stroken van ongeveer 9 cm breed. In tegenstelling tot gevingerlaste panelen lopen deze lamellen over de gehele lengte door. Gevingerlaste panelen bestaan namelijk uit allemaal losse blokjes.

Meer informatie over een traprenovatie?
Wilt u graag meer informatie over de voordelen van een traprenovatie? Meer weten over een eikenhouten trap? Advies in uw situatie? Neem dan gerust contact op met ETR Traprenovatie en kijk wat de mogelijkheden zijn voor uw trap. U krijgt gratis een vrijblijvend advies.