Ben jij de gelukkige ouder van een mooie dochter? Hoe leuk is het dan om een heerlijk meidenfeestje te organiseren? Een partijtje voor je dochter en vriendinnen waarop ze zich helemaal kunnen uitleven en de dag van hun leven hebben. Altijd lastig om te bedenken wát je dan precies gaat doen, nietwaar? Inspiratie nodig voor een kinderfeest? Bekijk hier de leukste ideeën. In dit blog helpen we je nóg een stap verder. Met deze 3 leuke ideeën wordt het een fluitje van een cent om een geweldig feestje voor je dochter en haar vriendinnen te organiseren. Maak je klaar voor het leukste meidenfeest van het jaar!

1.      Een actief feest

Misschien vind jij wel dat je dochter een beetje te veel naar schermpjes kijkt en wil je daar graag wat aan doen. Dat kan door een strijd met elkaar aan te gaan, maar haar meidenfeest omtoveren tot een dag vol actie is natuurlijk veel leuker. Kies er bijvoorbeeld voor om een gave sportles te volgen op de lokale sportschool. Of ga naar een bos waar een mooi speelparcours is gemaakt van natuurlijke materialen. Een ander idee is een springkussen huren. Dat kan overal, springkussenverhuur Utrecht of springkussenverhuur Venlo? Wat je ook wilt, de meiden zullen zich kostelijk vermaken met een opblaasbare stormbaan, een potje sumoworstelen of gewoon lekker ouderwets springen en stuiteren op een springkussen.

2.      Een beautyfeest

Hoe oud je dochter ook is, de liefde voor make-up zit er bij de meeste meiden al vroeg in. Natuurlijk laat je haar niet opgedoft naar school gaan, maar voor een feestje is het wel ontzettend leuk om een keer groots uit te pakken. Laat de meiden helemaal los gaan met lippenstift, oogschaduw, nagellak en accessoires voor in hun haar. Plak er een fotoshoot aan vast die je gewoon thuis met je mobiel houdt en de meiden hebben gelijk een onvergetelijk aandenken aan deze fantastische middag.

3.      Een culinair feest

Minstens zo gaaf is een middagje in de keuken met je dochter en haar vriendinnen. Hoe leuk is het om roze cupcakes te maken, zelf een cake te versieren of een heerlijke brownie te maken. Natuurlijk verorberen de meiden na afloop hun eigen creaties, want mee naar huis nemen kan altijd nog. Je kunt ook met z’n allen aan de slag gaan om een complete maaltijd te maken. Zet de dames in tweetallen aan de slag voor een voorgerecht, hoofdgerecht of nagerecht en spring dan zelf bij waar nodig.

Kortom, ideeën genoeg om je dochter en haar vriendinnen een heerlijk meidenfeest te bezorgen. Veel plezier alvast!