Een haard inbouwen

De meeste kachels die verkocht worden zijn nog altijd standaard vrijstaande haarden maar er is de laatste jaren wel een flinke verschuiving merk. Steeds meer particulieren kiezen er voor om een gashaard in te bouwen, met houtkachels is dit op zich ook mogelijk maar wel een stukje minder veilig en bovendien is het aanmaken van een houtkachel een stuk minder eenvoudig. We vertellen u graag meer over de verschillende soorten die u kunt kiezen als u een kachel wil inbouwen. De opkomst van inbouwhaarden gaat gepaard met de stijgende populariteit van gashaarden, een bijkomend voordeel is dat u deze artikelen tegenwoordig allemaal eenvoudig online met elkaar kunt vergelijken en bestellen. Het daadwerkelijke inbouwen is zo eenvoudig geworden da tu het ook gewoon zelf kunt doen, hierdoor bespaard u bovendien op de installatiekosten!

Verschillende soorten kachels

Als u online op zoek gaat naar een mooie kachel dan vindt u ongetwijfeld een breder aanbod dan u van te voren in gedachten had. Er zijn elektrische haarden, traditionele houtkachels, gashaarden en bio ethanol haarden. De laatste variant is ook nog niet zo lang bekend, hierbij wordt er gebruik gemaakt van waterdamp en licht om het traditionele vuurbeeld na te bootsen.

De opkomst van duurzame gashaarden

Omdat de schade aan het milieu ook belangrijker en duidelijker is geworden, wint de gashaard steeds vaker als de consument een keuze moet maken. Hoewel het verbruik van gas niet zo goed voor het milieu is, is het toch duurzamer den milieuvriendelijker dan andere methoden zoals een normale houtkachel, de rookontwikkeling dit hierdoor ontstaat is allesbehalve vriendelijk voor het milieu.

Bestel het eenvoudig online

Wacht niet langer en bestel alle producten voor uw kachel vandaag nog online. Typ gewoon ‘Kachel Online’ in en u komt vanzelf bij de juiste webwinkel uit!