Altijd al een eigen werkplek willen creëren maar niet genoeg ruimte in uw eigen huis waar het mogelijk was? Met een blokhut van Lugarde kunt u uw eigen werkruimte creëren zonder dat iemand daar last van heeft. In deze blog nemen wij met u alle mogelijkheden door om van uw blokhut een werkruimte te maken.

Benodigdheden

Wat is er nou nodig om een plek te creëren waar u in alle rust en stilte aan het werk kunt gaan? Begin bij het begin. Wat voor soort blokhut zou u willen? Één die erg groot is en waar u alle ruimte heeft om spullen op te slaan en ook mensen kunt ontvangen, of toch een kleinere waar u alleen werkt en verder niet veel hoeft te doen? Het fijne van een kantoorruimte in een blokhut is dat u niks kwijt hoeft in uw eigen huis. Ook zult u nu niet zo snel iets kwijtraken wat op u op de keukentafel neergelegd had. Alles wat u nodig heeft voor uw werk heeft u in de blokhut bij elkaar liggen. Er moet natuurlijk wel nagedacht worden hoe u de blokhut indeelt. Wat voor verwarming wilt u er in hebben? Wilt u er kasten in kwijt of een paar opzetplankjes. Er zijn verschillende mogelijkheden die u allen zelf kunt gaan beslissen.

Wilt u ook een blokhut kopen maar vindt u de goede nog niet op onze site? Probeer dan een eigen ontwerp te maken met onze 3D-configurator en creëer het perfecte ontwerp voor bij u in de tuin. Via de configurator wordt u door middel van stappen naar het uiteindelijke ontwerp geholpen. Om te beginnen kunt u kiezen uit een soort sjabloon en daarna uit de ramen en deuren tot dat u uiteindelijk een bescherming kunt gaan kiezen waardoor uw blokhut beschermd is.