Dit zijn de kleuren voor de herfst van 2018

0
1004
Design en lifestyleDesign en lifestyle

Ieder seizoen wordt gekenmerkt door andere kleurencombinaties! Zo kiest men in de lente en zomer vaak voor een kleur als geel, beige, enzovoorts. Wat zijn de kleuren die in de herfstperiode het populairst zijn? Wij zochten het voor je uit en hebben ze in dit artikel voor je op een rijtje gezet! Het kan de moeite waard zijn om tijdens de herfst eens het bos in te trekken. Je komt hier tal van verschillende prachtige herfstkleuren tegen, die je ook in je interieur kunt verwerken.

Tip: verzamel samen met je kinderen kastanjes en eikeltjes in het bos! Deze materialen kun je in combinatie met satéprikkers gebruiken om de leukste figuurtjes te maken. Gebruik de figuurtjes op je eigen herfsttafel in huis.

Typische kleuren voor de herfstmaanden

Tijdens de herfst wordt vaak voor herfstkleuren als oranje, donkerrood en donkergeel gekozen. Je kunt deze kleuren in je outfit verwerken, in de accessoires die je aan je interieur toevoegt, enzovoorts. De heel lichtgekleurde kleren, zoals een lichtgeel hemdje of een mooie lichte spijkerbroek kunnen voorlopig in de kledingkast blijven. Deze kleuren zal je niet veel zien tijdens de herfst!

Tip: zoek naar accounts van kledingstylisten of bekende modellen op Instagram. Vaak kun je van hun foto’s afleiden wat de populairste kledingkleuren zijn momenteel.

Leuke accessoires aan je interieur toevoegen

Eerder werd al beschreven dat je een herfsttafel in huis zou kunnen maken, waarin je verschillende herfstkleuren verwerkt. Hierbij kan het ook leuk zijn om bladeren uit het bos te drogen tussen twee kranten en die vervolgens op de tafel te leggen. Het geeft je ruimtes een warme, zeer gezellige uitstraling. Ook kun je kaarsen aan je interieur toevoegen! Kies voor kaarsen in de reeds genoemde herfstkleuren en plaats deze op een mooi houten plateau. Het geeft een bijzonder sfeervol effect, wanneer je de kaarsen op een koude herfstmiddag aansteekt.