Dit is waarom kalenders handig zijn!

0
380
Design en lifestyleDesign en lifestyle

Ben je alle herinneringen zat die je krijgt op je telefoon van afspraken die jij allang weer vergeten was en zie je door de bomen het bos niet meer? Dan is het een goed moment voor jou om een kalender aan te schaffen. 

Is een 3 maanden kalender wat voor jou?

Ook kalenders zijn er in veel verschillende variaties, zo kan je kalenders kopen die per dag een bladzijde hebben maar je hebt bijvoorbeeld ook een 3 maanden kalender. Welke kalender voor jou geschikt is hangt af van de hoeveelheid die je erop wilt schrijven. Wil je dagelijks veel informatie of maar enkele notities per maand op je kalender bijhouden? 

Beste plek om een kalender op te hangen

Vervolgens moet je bepalen waar je jouw kalender gaat ophangen. Je kan ervoor kiezen om jouw kalender op een centrale plaats in het huis te hangen zodat je er vaak langs komt en je meerdere keren per dag wordt herinnerd aan je afspraken maar als je de kalender midden in de woonkamer laat pronken kunnen ook de mensen die bij je over de vloer komen meekijken met jouw persoonlijke afspraken en herinneringen. Vaak hangen kalenders in de WC maar ook hier kunnen je gasten meegenieten. De beste optie om je kalender op te hangen zodat alleen jij en je gezin ervan kan genieten is hem op te hangen in de slaapkamer. Na de slaapkamer is de badkamer ook een goede plek om je kalender op te hangen.

Op de kalender kan je de verjaardagen van familie en kennissen opschrijven maar ook belangrijke afspraken bijhouden die je hebt met collega’s of andere contacten. Maar het is handig om te beginnen met stap 1: een kalender kopen