Details die jouw keuken afmaken

0
341
Design en lifestyleDesign en lifestyle

Deze details maken jouw keuken pas echt af

Ben jij op zoek naar details die jouw keuken pas echt afmaken of wat extra’s geven? Er zijn diverse toepassingen waarmee je jouw keuken af kunt maken. Denk bijvoorbeeld aan kraanonderdelen om een slimme kraan te creëren. Wij zochten uit met welke details je jouw keuken pas echt afmaakt en hebben ze voor je op een rijtje gezet. Lees snel verder voor meer informatie.

Een slimme kraan

Een slimme kraan is helemaal van nu en met Damixa onderdelen kun je dit realiseren.

Zo kun je bijvoorbeeld een Eco-save kopen, wat ook wel een kleine instelschroef op het keramische binnenwerk is waarmee je water kunt besparen. Het Eco-save symbool geeft ook wel aan dat de waterhoeveelheidsbegrenzer geïnstalleerd is. Wat ook heel handig is, is een kraan waar niet direct veel te heet water uitkomt. Meestal ben je net snel genoeg om brandwonden hierdoor te voorkomen. Kies je voor een nieuwe kraan van Damixa, dan kun je ook een veiligheidsfunctie installeren. Zo krijgen jij (en je kinderen) niet onbedoeld heet water uit de kraan.

Een kruidenla

Ook een speciale kruidenla maakt je keuken geheel af. Misschien heb je al je kruiden nu in potjes bij elkaar staan en weet je niet zo goed waar je ze het beste kunt plaatsen. Door een speciale kruidenla in je keukenkast te maken, kun je hier al je potjes kruiden in kwijt. Je hebt er zo ook beter zicht op dan wanneer je ze in de kast doet en steeds naar achteren moet grijpen om een bepaald potje kruiden te pakken.

Koffiezetapparaat

Een koffiezetapparaat mag zeker niet ontbreken in jouw keuken. Je kunt dit apparaat eenvoudig en snel gebruiken om verse koffie van topkwaliteit te zetten. Ga voor een koffiezetapparaat met een ingebouwde bonenmaler voor net wat extra smaak. Ook is het prettig als het apparaat en melkopschuimer heeft voor als je lekkere cappuccino’s wilt maken. Veel koffiezetapparaten beschikken over automatische reinigingssystemen, waardoor je zelf geen tijd kwijt bent aan het schoonmaken hiervan.

Airfryer

De airfryer is razend populair in de keuken. En dat is niet zonder reden, want deze is een stuk gezonder dan een friteuse. Je hoeft hiervoor geen frituurvet meer te gebruiken. Ook het voorverwarmen gaat vele malen sneller. De airfryer is niet alleen geschikt om patat en snacks in te maken. Je kunt er nog veel meer gerechten in bereiden. En dat zonder stank in huis. Ook is de airfryer na gebruik makkelijk schoon te maken.

Met welke details ga jij jouw keuken afmaken?