Denk groot! Denk huis! Denk Groothuisbouw!

0
932
Design en lifestyleDesign en lifestyle

Je droompaleis wordt werkelijkheid dankzij de experts van Groothuisbouw! Door middel van traditionele bouwmethoden hebben wij in de afgelopen jaren al meer dan 2000 woningen gerealiseerd door het hele land. Als je voor ons kiest, kun je teren op meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van huizenbouw!

Wij zijn bekend met ieder type woning dat er bestaat. Of het nu gaat om villa’s, herenhuizen of huizen gebaseerd op een klassieke boerderij, álles is mogelijk! Groothuisbouw staat geheel in het teken van jouw tevredenheid. We hebben alle typen huizen al meerdere keren mogen construeren, dus mag je ervan uitgaan dat je te maken hebt met mensen die hun vak verstaan en dit een warm hart toedragen.

Waarom Groothuisbouw?

Op deze vraag kunnen we je een eenvoudig antwoord geven; je krijgt bij ons precies wat je wilt! Via onze website is het mogelijk om jouw ideale stek samen te stellen. Slechts zeven stappen later heb je al een goed beeld van het eindresultaat. Het type woning, de uitvoering, de indeling, maatvoering en afwerking zijn allemaal volledig afhankelijk van jouw wensen. Uiteindelijk kun jij genieten van een luxe huis voor een zeer scherpe prijs. Bovendien garanderen we maximale financiële zekerheid, omdat je bij ons pas betaalt bij oplevering!

Ons bedrijf is gevestigd in Emmeloord, waar je in alle rust onze vijf modelwoningen kunt bekijken. Op deze manier ervaar je de ruimte, de sfeer en de hoge kwaliteit van ons werk van binnen én van buiten. Als je echter liever rustig op de bank al onze opties wilt bestuderen, kun je gratis ons huizenboek aanvragen.

Van een eenvoudig gezinsonderkomen tot een heuse notariswoning, een eigen huis bouwen met Groothuisbouw is een keuze waar je nog jaren van zult genieten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!