Dekbedovertrekken in de herfst

0
585
Design en lifestyleDesign en lifestyle

Maak het in de herfst lekker cosy in huis, met een stijlvol dekbedovertrek in de slaapkamer! Het dekbedovertrek moet niet alleen passen bij de stijl van de slaapkamer, maar ook bij de rest van je interieur. Je wilt immers ook heerlijk op de bank onder je dekbed kunnen kruipen op een gure herfst- of winteravond. In de herfstcollectie met dekbedovertrekken komen verschillende warme kleuren terug. Denk bijvoorbeeld aan een dekbedovertrek met rode, oranje of donkergele tinten. Het fijne aan deze kleuren, is dat ze met vrijwel iedere interieurstijl te combineren zijn!

Kies voor een stijlvol dekbedovertrek met patroon

Bij het uitzoeken van een nieuw dekbedovertrek kun je voor een model met strepen kiezen, voor een dekbedovertrek met een losse kleur, enzovoorts. Ook leuk is het om de herfstmaanden onder een dekbedovertrek met een patroontje te slapen. Denk aan een model met stijlvolle herfstbladeren, met de contouren van bomen, enzovoorts. Voorkom dat het dekbedovertrek te druk wordt. Dit kan het lastiger maken om in slaap te komen. Je wilt immers zo min mogelijk prikkels hebben in de slaapkamer.

Tip: maak je slaapkamer nog sfeervoller, door hier een leuk lampje aan toe te voegen! Plaats het lampje op een losse kast in de slaapkamer, in de vensterbank, op een bijzettafeltje, enzovoorts. Ook een bloemstuk met kastanjes of eikeltjes doet het logischerwijs goed in de herfstmaanden. Zo maak je van de slaapkamer een sfeervol ingerichte en romantische ruimte, om heerlijk met je partner te kunnen ontspannen.

Zorg voor bijpassende kussenslopen

Een dekbedovertrek alleen is natuurlijk niet voldoende om de herfstmaanden door te komen. Combineer een dekbedovertrek met bijpassende kussenslopen! Er zijn verschillende webwinkels waar je de dekbedovertrekken tezamen met een bijpassend kussenslopen kunt bestellen. Je kunt natuurlijk ook voor een eigen combinatie kiezen. Combineer een neutraal dekbedovertrek in oranje bijvoorbeeld met prachtige kussenslopen in een donkergele of rode tint. Voor welke combinatie van een mooi dekbedovertrek en bijpassende kussenhoezen kies jij?

Door je dekbedovertrek online te bestellen profiteer je van verschillende voordelen. Je hoeft de deur niet meer uit, je hebt de keuze uit een veel ruimer aanbod dan in fysieke winkels, enzovoorts.