De woontrends van 2017

0
547
Design en lifestyleDesign en lifestyle

Wil je je woonruimtes helemaal up-to-date ingericht hebben? Dat kan. Wij geven je hier de belangrijkste woontrends van 2017. In dit jaar staat de woonbeleving centraler dan ooit en is het erg belangrijk je persoonlijkheid in je inrichting terug te laten komen. Hierbij maak je gebruik van zowel aardetinten als de natuurlijke kleuren blauw en groen. Trendwoorden voor je woninginrichting in 2017: natuurlijk, warm en stoer met een vleugje industrieel. Hierdoor mag je in 2017 ook de kleur gecoat zwart aan je interieur toevoegen.

Beleef 2017 in aardetinten

Een opvallende woontrend die al eerder is ingezet is de terugkomst van de aardetinten in het interieur. In 2017 voldoe je met de toevoeging van de kleur terracotta in je woonruimtes helemaal aan dit modebeeld. Terracotta geeft een bijzonder sfeervolle ambiance en is bovendien uitstekend te combineren met de andere trendkleuren in 2017: blauw en groen. Verder is kurk hét materiaal in 2017 dat niet aan je woonaccessoires mag ontbreken.

Laat de natuur tot leven komen

In het verlengde van de aardetinten is ook de toevoeging van de nodige planten aan je interieur in 2017 helemaal trendy. Met planten laat je de natuurlijke look in je woning nog meer tot leven komen en kun je het super functioneel maken door een binnenshuis moestuin te installeren. Daarnaast kun je in 2017 deze warme en stijlvolle uitstraling versterken door de keuze voor bloemenprints op je textiel van natuurlijke materialen. Naast de bloemenprints komen ook de geometrische vormen op en in je accessoires in 2017 helemaal terug.