De trends van nu voor het inrichten van je woonkamer

0
143
Design en lifestyleDesign en lifestyle

Ben je opzoek naar inspiratie om je interieur een opfrisbeurt te geven? Dan hebben we een aantal trendy tips voor je die het een stukje makkelijker maken om je woonkamer in te richten volgens de trends van nu! We zien momenteel de kleur goud veel terug in stijlvolle trendy interieurs. Ook in de collectie van het Nederlandse merk Riverdale is de kleur goud goed vertegenwoordigd. De kleur goud laat zich goed combineren met rustige en donkere kleuren maar ook met frisse fleurige kleuren.

Trendy tips voor het inrichten van je woonkamer

We komen het vaak tegen, een woonkamer die al bijna goed is gestyled maar nog net even een persoonlijke touche nodig heeft. De trend van nu is om te laten zien wie je bent, ook in je interieur. Die kan je doen door bijvoorbeeld kunst op te hangen die bij jou past, maar denk hierbij ook aan (decoratie) boeken op een stapeltje voor het raam. Natuurlijk zijn items die voor jou sentimentele waarde hebben uitstekend om mee te decoreren, dit zorgt voor die persoonlijkheid in het interieur. Ook kan je natuurlijk souvenirs gebruiken die je vanuit de hele wereld, of dichter bij huis hebt verzameld.

 Tijd is een kostbaar bezit

Omdat tijd het waardevolste bezit is wat we hebben, is het belangrijk om te weten hoe laat het is. Een klok mag dan ook niet ontbreken in een interieur wat bij de tijd is. Of je kiest voor een strak vormgegeven Riverdale klok of voor een industrieel klok met tandwielen, kies vooral niet een te kleine klok. Veel klokken die we zien in de woonkamer zijn te klein en vallen daarom weg in het geheel van het interieur. De meeste kleine klokken zijn prima in een keuken of kantoortje maar niet voor in de woonkamer. Kies een klok die bij je past, momenteel zien we vele radarklokken met echt werkende radars, wat ons betreft een must have voor een industrieel interieur.

 Je woonkamer inrichten met een beperkt budget

Wil je jouw interieur veranderen maar laat je portemonnee het eigenlijk niet toe? Goed nieuws, de kringloop is terug van weggeweest en misschien vindt je hier wel een mooi vondst die precies bij jou en in je interieur past! Combineer wat oudere items samen met een paar woonaccessoires uit de sale en zo kun je toch je interieur een opfrisbeurt geven! Hopelijk kan je aan de slag met deze tips, veel decoratie plezier!