boomstam-tafel-de-nieuwe-trend

De trend voor in je interieur

Je ziet het tegenwoordig steeds meer: de boomstamtafels. Een boomstamtafel is een tafel van massief hout. Het blad van de tafel is gemaakt van één boomstam. Boomstamtafels zijn tijdloos en passen in elk interieur.

Stuk voor stuk uniek

Het mooie van een boomstam tafel zijn de lijnen die door de gehele tafel doorlopen. Dit komt omdat het hout uit één boomstam komt. Hierdoor is geen één boomstamtafel hetzelfde. De boomstamtafels kunnen allemaal op je eigen gewenste manier afgewerkt worden. Zo kan je ervoor kiezen om de tafel robuust te houden maar kan je er ook voor kiezen om de tafel strak af te werken. De robuust versie heeft de natuurlijke hoeken en rondingen van de boomstam. Boomstamtafels passen in elk interieur omdat de boomstamtafels gemaakt worden van allerlei soorten hout. En uiteraard omdat je zelf voor je favoriete afwerking kan kiezen. Boomstamtafels staan er voornamelijk om bekend dat ze veel warmte brengen in de desbetreffende ruimte.

Op maat laten maken

Je kan er dus zelf voor kiezen hoe je de boomstamtafel wilt hebben. De producenten produceren het naar jouw smaak. Het enige dat je hoeft te doen is je voorkeuren aangeven. Denk hierbij aan de afmetingen, afwerking en houtsoort. Maak dus van je boomstamtafel dé familietafel. Het wordt gegarandeerd de plek waar je samen met je familie en vrienden samen bent. Er zijn enorm veel verschillende soorten te vinden. Er is dan ook voor iedereen wat wils. Aangeraden om je hier tijdig in te verdiepen. Er is enorm veel mogelijk.

Kies voor contrast

Houd je van contrast in je huis? Kies dan voor een boomstamtafel met een stalen onderstel. Hierdoor geef je je interieur net dat laatste beetje extra en is de tafel een échte eyecatcher in je keuken of woonkamer. De onderstellen zijn vaak te verkrijgen in allerlei ral kleuren. Zowel een matte als een fijne structuur. Daarnaast kan je ook voor zijdeglans kiezen.