De top 3 in-ear headphones

0
134
Design en lifestyle

Muziek luisteren kan tegenwoordig allang niet alleen meer via de radio of computer. Tegenwoordig  kan dit namelijk ook via jouw smartphone. Veel Nederlanders maken hier dankbaar gebruik van. Zo wordt er bijvoorbeeld veel muziek geluisterd wanneer men met het openbaar vervoer reist. Je wilt in dat geval niet dat anderen last hebben van jouw muziek. Daarom gebruik je waarschijnlijk oordopjes wanneer je muziek luistert in de openbare ruimte. Veel mensen kiezen tegenwoordig voor in-ear headphones. Deze oortjes  zitten dieper in jouw oor, waardoor ze minder snel uitvallen. Zoek je ook nog naar dergelijke oortjes? Dan ben je vast en zeker benieuwd wat de beste zijn. Hieronder hebben wij de top 3 in-ear headphones samengesteld.

Apple AirPods
Heb je een iPhone en zoek je hier nog een geschikte in-ear headphone voor? Dan zijn Apple AirPods 2nd generation uitermate geschikt. Grote voordeel van deze oortjes is dat ze draadloos zijn. Jij verbindt ze middels Bluetooth met jouw telefoon en je kunt er vervolgens muziek mee luisteren. Indien je veel luistert, moet je de oortjes regelmatig opladen. Dit kan alleen wanneer je over een Apple AirPods oplaadcase beschikt. Je sluit een oplader aan op de oplaadcase, zorgt dat de oortjes erin zitten en ze laden op. Wanneer je zorgt dat de oortjes volledig opgeladen zijn, kun je urenlang genieten van muziek.

Samsung Galaxy Buds
De Apple AirPods zijn alleen te gebruiken in combinatie met een Apple-apparaat. Wanneer je geen iPhone of iPad hebt, kun je dus niets met deze oortjes. Dit betekent echter niet dat je geen draadloze in-ear headphone kunt kopen. Samsung biedt namelijk ook verschillende draadloze in-ear headphones aan. De werking van deze oortjes is grotendeels vergelijkbaar met die van de AirPods die we hierboven reeds behandelden. Om ze te gebruiken, moet je ze allereerst verbinden met jouw telefoon. Dit kan via Bluetooth. Uiteraard is het ook belangrijk dat ze voldoende opgeladen zijn. De Samsung Galaxy Buds worden geleverd met oplaadcase, waardoor dit geen enkel probleem is.

Sennheiser CX 1.00
Niet iedereen is fan van een draadloze in-ear headphone. Bij sommige mensen vallen deze oortjes vrij makkelijk uit. Wanneer dit tijdens het hardlopen of fietsen gebeurt, kun je ze kwijtraden. De draadloze in-ear headphones zijn namelijk nogal klein van stuk. Indien je wilt voorkomen dat oortjes constant uitvallen, zijn de Sennheiser CX 1.00 in-ear headphones waarschijnlijk meer geschikt voor jou. Deze in-ear headphone is voorzien van een kabel, waardoor je hem in moet pluggen in een smartphone of ander apparaat. Deze in-ear headphone staat bekend om de geluidskwaliteit. Zo ben je met deze oortjes verzekerd van een diepe, harde bas, wat ze uitermate geschikt maakt voor liefhebbers van de hardere muziekstijlen.