De redenen waarom jij aankomende zomer een aircooler nodig hebt!

0
331
Design en lifestyleDesign en lifestyle

Je hebt ongetwijfeld wel eens van airconditioning gehoord. Hoewel een aircooler wel wat weg heeft van een draagbare airco is het een totaal ander apparaat. Het plaatsen van airconditioning is een behoorlijke klus en er hangt ook een flink prijskaartje aan. De aircooler is een budgetvriendelijk mobiel apparaat dat bijna net zo goed koelt als een airco. Als je op zoek bent naar een manier om je woning op warme zomerdagen te verkoelen, is de aircooler een zeer goede optie. Ben je benieuwd naar de voordelen? Lees dan verder!

Voordelen 

Een aircooler zorgt ervoor dat de tempratuur in de ruimte met een paar graden daalt. Het koelen gebeurt via koud water. Als het apparaat wordt aangezet, wordt de lucht langs dit water geblazen en de koele lucht stroomt vervolgens je woning in. Het apparaat is lichter dan een mobiele airco en is daardoor makkelijker te verplaatsen. Een ander voordeel is dat het meer verkoeling biedt dan een ventilator en minder geluid maakt. Daarnaast heb je, zoals bij een airco geen afvoerslang nodig. Hierdoor kan je hem overal in de ruimte plaatsten. 

Nadelen

Naast alle voordelen zijn er ook een paar nadelen aan de aircooler. De aircooler koelt de ruimte namelijk minder goed af dan een airco. Ook moet de ruimte geventileerd blijven, dus er moet altijd een raam of deur open blijven staan. Daarbij kan het waterreservoir leeg raken, dus je moet goed opletten of deze nog vol is. 

Uiteenlopende prijzen 

De prijzen van de aircooler lopen erg uiteen. Het voordeel hieraan is dat je zelf kan bepalen hoeveel je ervoor over hebt. Vanaf 21,99 euro ben je al in het bezit van een mini aircooler. Wil je het totaalpakket van een aircooler inclusief luchtbevochtiger, afstandsbediening en display? Dan moet je rekening houden met bedragen tot 249,95 euro. 

Aircooler aanschaffen? 

Wil je een aircooler aanschaffen? Neem dan eens een kijkje in de webshop van MaxTotaal. Hier vind je een breed en divers assortiment aan aircoolers voor een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Voor meer informatie of vragen kan je contact opnemen met de klantenservice.