De perfecte sfeer in huis met Richmond Interiors Meubelen

0
18
Design en lifestyle

Een huis geeft pas een gevoel van thuiskomen als je het naar je eigen smaak en budget zo comfortabel mogelijk hebt ingericht. De keuze voor goede meubelen is dan ook van zeer groot belang bij het creëren van de juiste ambiance. De meubelcollecties van Richmond Interiors bieden een ruime variatie en verscheidenheid aan stijlen, zodat er voor elk karakter, hoe capricieus dan ook, een perfecte toepassing te vinden is.

Modern en tijdloos met een wereldwijs trekje

Richmond Interiors Meubelen begon 45 jaar geleden als groothandel de Spieghel, die antieke meubelen importeerde uit Engeland en Frankrijk. Na enorm succes geboekt te hebben met winkels in Bussum, Bergen en Purmerend besloten zij hun horizon te verbreden door zelf meubels te ontwerpen. Ook dit werd een grandioos succes en nu beschikken zij over hun eigen fabrieken in Roemenie.

Hoewel Richmond Interiors van oorsprong een Hollands bedrijf is, laat het zich inspireren door zowel Westerse als Oosterse culturen. In de showroom van ruim 1500m2 in Opdam, vind je hierdoor een enorm scala aan stoelen, kasten, tafels en verlichting in de volledig ingerichte kamers, die je meenemen van Shanghai tot naar New York.
De stijlen die je erin terug vind zijn landelijk, modern maar ook industrieel en tijdloos. Het aanbod bevat maar liefst 31 collecties, waarvan de namen Vendome, Catana, Normandy en Oakura een goede indicatie zijn van de grenzeloze designs die deze meubelgigant zo uniek maken. 

Duurzaam en Betaalbaar

De collecties van Richmond Interiors Meubelen worden jaarlijks aangevuld en kenmerkend voor deze bijzondere meubelcollecties is de balans tussen duurzaamheid, kwaliteit en betaalbaarheid. Hierdoor kun je met vrijwel elk budget slagen als je op zoek bent naar mooie meubelen die ook nog een tijdje mee kunnen gaan. Bestel Richmond Interiors meubels eenvoudig op Luxarea.nl.

Lookbook van Richmond Interiors

Of je nu op zoek bent naar een echte blikvanger of een volledig nieuw interieur, je kunt voldoende inspiratie verkrijgen in de 200 pagina rijke catalogus die via de website gedownload kan worden. Hierin vindt je namelijk talloze sfeerbeelden en kun je leuke ideetjes opdoen om je eigen ruimte naar wens in te richten. Waan jezelf een interieurontwerper en laat je fantasie de vrije loop door te mixen en matchen.

Loop je liever langs? Dat kan! Maar maak dan van tevoren even een afspraak, want vanwege de corona maatregelen is er tijdelijk geen vrije inloop mogelijk. Het professionele team van Richmond Interiors Meubelen staat dan gereed om je te voorzien van advies en de nodige informatie. Een mondkapje is natuurlijk wel verplicht.