De nieuwe verlichting trends van 2021

0
332
Design en lifestyleDesign en lifestyle

Elk jaar zijn er nieuwe trends op het gebied van mode, interieur, maar ook verlichting. Een mooie lamp kan een echte eyecatcher zijn in jouw interieur. Kies voor een hanglamp die past in jouw interieur of juist een mooi contrast brengt. Ben je toe aan een nieuwe lamp en ben je benieuwd naar de nieuwe trends? Lees dan verder en ontdek het!

Groot, groter, grootst

Het komende jaar zijn grote hanglampen een belangrijke trend. In plaats van de meerdere kleine hanglampen, kiezen we nu voor grote hanglampen. Dit kan een grote hanglamp boven de eettafel zijn, maar ook twee grote hanglampen. Kies je voor een grote hanglamp, dan is een opengewerkte hanglamp een slimme optie. Dit maakt de hanglamp minder aanwezig en je kunt, ondanks een kleinere ruimte, toch kiezen voor een grote lamp.

 Organische vormen

Hanglampen in organische vormen zijn helemaal in aankomend jaar. Ronde en ovale vormen met materialen als staal, glas of hout zijn volop verkrijgbaar. Denk aan gekleurd glas met vintage gloeidraad verlichting of verschillende ringen van staal verlicht door LED licht. Alles kan en alles mag, als het maar sierlijk, zacht en warm is.

 Rotan en Bamboe

Bamboe en rotan hebben een warme en exotische uitstraling en zien we veel terug in de zogenaamde ‘Botanische interieurs’. Bamboe lampen zijn praktisch, door de open structuur schijnt het licht er eenvoudig doorheen en geeft het mooi sfeerlicht. Rotan, riet en bamboe zijn organische materialen die door hun natuurlijke uitstraling vrijwel in elke interieurstijl passen. Industrieel, Scandinavisch, landelijk, botanisch: elk interieur kan wel een beetje rotan, riet of bamboe gebruiken!

 Ontdek het ruime assortiment van Sfeer.nl

Ben je enthousiast geworden van de nieuwe trends? En wil je graag een nieuwe hanglamp kopen? Ontdek dan het ruime assortiment hanglampen van Sfeer.nl. Neem een kijkje op de website en zoek jouw nieuwe lamp uit! Een groot deel van de lampencollectie is op voorraad en kan daardoor kan het vaak binnen 24 uur geleverd worden. Heb je vragen? Neem dan contact op met de klantenservice.