De meest vermakelijke fietsprovincies lees je hier!

0
261
Design en lifestyleDesign en lifestyle

Ben jij een echte buitenmens en doe jij het liefst de leukste activiteiten? Van wandelen, fietsen en sporten tot aan lekker barbecueën? Dan komt het goed uit dat je vandaag bij deze blog bent beland. Wij hebben namelijk een aantal vermakelijke fietsprovincies voor je op een rijtje gezet die zeker de moeite waard zijn om te fietsen. Lees snel verder voor meer informatie. 

Drenthe  

De provincie Drenthe staat om veel dingen bekend. Ten eerste om de hunebedden, Drentsmuseum, het veengebied, gezellige mensen en plaatsen. Maar ook is het de provincie met de grootste hoeveelheid kilometers in fietsroutes van Nederland! Deze routes nemen je volledig mee door de prachtige prehistorische landschappen van de noordelijkste provincie waar je onderweg de mooiste dingen tegenkomt. Van wilde dieren, rijke bossen en rustgevende beekjes. Honderd procent een aanrader om met de fiets een van de routes te trotseren. Tip! Regel een e-bike, hiermee is het makkelijker om langere fietsroutes te befietsen en raak je minder snel uitgeput.  

Friesland 

Kom je zelf uit Drenthe of ben je er al vaak genoeg geweest? Bezoek dan de buurprovincie Friesland, want daar is ook enorm veel fietsplezier te beleven. Friesland staat bekend om zijn prachtige historie, vele meren, rijke bossen, Waddeneilanden en oude schippersdorpen. Dit zorgt ervoor dat je onderweg je ogen uitkijkt en bijna overal wel een toffe foto van wilt maken. Rondom het Sneekermeer zijn fantastische routes te fietsen waar je, als de weersomstandigheden mee zit, nog de meest bijzondere trekvogels voorbijziet vliegen 

Limburg 

Zijn de noordelijkste provincies iets te ver weg voor je? Plaats dan snel je fiets op de fietsendrager en stel het navigatiesysteem in op de provincie Limburg! Limburg heeft ontzettend veel te bieden. Niet alleen de overheerlijke Limburgse wafels, maar ook de welbekende heuvel- en bosgebieden. Niks is mooier dan de zuidelijke sferen te proeven dan op de fiets. De provincie staat bekend om de bourgondische manier van leven, hierdoor is er in iedere plaats altijd wel een perfect plekje op het terras te vinden waar je eventjes kunt bijkomen van de fietstocht. De meeste Nederlanders hebben een fiets in de schuur staan, maar heb je dat niet? Dan adviseren wij jou om een fiets te kopen of te huren. Interessant? Klik dan op de volgende termen: fiets kopen Groningen, fiets huren Groningen.