De leukste sieraden van 2020!

0
15
Design en lifestyle

Ben jij nog op zoek naar een paar leuke sieraden? Hier lees je over 5 leuke sieraden die helemaal hip zijn in 2020. Wie weet zit er ook wel wat voor jou tussen, lees gauw verder!

Oorbellen

Deze soort sieraden zijn eigenlijk altijd hip! Vooral de simpele luxe oorbellen worden steeds meer gewild. Zo geven gouden oorstekers een chique, maar toch bescheiden uitstraling. Ze passen makkelijk bij elke outfit, dus het is een ideale accessoire voor elke gelegenheid! Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om zilveren oorstekers te nemen.

Earcuffs

Heb je altijd al een piercing gewild, maar wil je liever niet een permanente piercing? Dan zijn earcuffs perfect voor jou! Deze soort piercings kun je gewoon dragen zónder dat je gaatjes in je oren hoeft te maken. Zo kun je het ook makkelijk afwisselen of een keertje gewoon niets in hebben. Earcuffs schuif je als het ware gewoon op je oor en je bent ready to go!

Chokers

Iedereen kent wel de klassieke chokers van een zwart koord of zwart kan met een hangertje. Choker verwijst naar ‘choking’, omdat de ketting zo nauw om de nek zit. Deze accessoires waren in de jaren ‘90 helemaal hip, maar komen nu weer terug. Wel met een andere twist! Ze zien er tegenwoordig eleganter uit en zijn zelfs te verkrijgen in zilver of goud.

Layer kettingen

Houd je niet van hele grote kettingen die heel druk zijn? Dan is een layer ketting misschien wel wat voor jou! Bij een layer ketting worden er meerdere subtiele kettingen gebruikt, vaak met een klein bedeltje eraan. Deze oogt erg minimalistisch, maar toch er sprekend en chique. Je kunt ook een ‘eigen’ layer ketting maken. Zo kun je verschillende simpele kettingen tegelijk dragen. Wel is het belangrijk dat je ervoor zorgt dat ze verschillende lengtes hebben en zo boven en onder elkaar vallen in plaats van op elkaar.

Edelstenen

Deze prachtige stenen zijn altijd populair geweest en hebben ook veel betekenissen. Sieraden met edelstenen zijn er in alle varianten te vinden. Je kunt denken aan ringen, armbanden, kettingen en oorbellen. Naast hun betekenis hebben edelstenen ook vaak een bepaalde werking. Zo zijn er edelstenen die helpen tegen angst of zelfs edelstenen die je zouden helpen bij het afvallen. Natuurlijk is niet voor iedereen het relevant dat er een bepaalde werking bij edelstenen is. Ongeacht van de werking van de edelstenen, het blijven prachtige unieke sieraden!