De leukste interieurtrends van deze zomer

0
308

Raak je zo langzamerhand uitgekeken op je interieur? Of heb je gewoon zin om je woonkamer weer eens anders in te richten? Elk seizoen zijn er weer andere trends op het gebied van interieur. Zo was het visgraat patroon vorig jaar in de zomer helemaal hip. De zomer van 2019 brengt weer hele andere trends met zich mee. Ben je benieuwd? Wij delen de drie leukste interieurtrends van deze zomer met je.

Geel is hot

Misschien heb je het al voorbij zien komen in woonprogramma’s of misschien wel bij je zus thuis: geel is helemaal hip. Niet alleen qua kleding is geel een echte trend, ook in het interieur zien we het deze zomer veel voorbij komen. Denk dan niet gelijk aan een knalgele vloer, dit is misschien iets te gewaagd. Maar in accessoires kun je geel heel goed toepassen in het interieur. Een geel kussentje op de bank kan al gelijk een heel ander effect geven. Wil je toch all-the-way gaan? Kies dan voor een geel meubelstuk of een gele wand.

Het mag opvallen

In de zomer zien we vooral opvallende aspecten terug in het interieur. Denk aan dat gele meubelstuk of juist aan een drukke muur. Het mag allemaal best wel een beetje opvallen. Heb je geen zin om je wand opnieuw te schilderen? Je kunt ook kiezen voor een leuk behangetje met kortingscode of laat de muren juist gewoon hoe ze zijn. Schaf een vloerkleed aan met een opvallende print. Het tapijt mag echt de blikvanger van de ruimte worden deze zomer. Denk aan opvallende kleuren, patronen, vormen en materialen.

Een strakke vloer

Met al die opvallende aspecten in het interieur is het belangrijk dat je de basis rustig houdt. Meubelstukken en accessoires kun je gemakkelijk veranderen, maar het is lastiger om een hele vloer te vervangen. Plaats daarom een rustige en strakke vloer in de woning. Je kunt hierbij denken aan laminaat, maar ook een gietvloer is een goede optie. Gietvloeren zijn namelijk te verkrijgen in allerlei verschillende kleuren en zijn ontzettend strak. Benieuwd naar de prijs? Kijk eens op gietvloerprijzen.nl en misschien heb jij straks wel zo’n prachtige gietvloer in je huis liggen.