De ideale zonwering

0
699
Design en lifestyleDesign en lifestyle

Zet die zonnebril maar op, want de zon schijnt en niemand is veilig. De oogjes worden klein en mensen krijgen zelfs hoofdpijn van het zonlicht. Tuurlijk kent de zon veel voordelen, maar in dit blog gaat we iets dieper in de nadelen van het zonlicht. Als je dit overdag leest, is er 100% kans dat de zon schijnt. Waarom 100%? Omdat de zon altijd boven ons staat overdag! De ene dag is het nou eenmaal grauwer dan de andere maar dat komt omdat de wolken ons beschermen van het felle licht. Als de wolken er niet waren, zag je de zon volop en kan je niet de deur uit zonder zonnebril.

Je had het waarschijnlijk al zien aankomen, maar het blog van vandaag gaat dus over jezelf beschermen tegen het felle licht van de zon. Als je buiten bent, is er niks anders dan een zonnebril wat je zal beschermen. Als je met een paraplu gaat lopen terwijl de zon heerlijk schijnt, zal je waarschijnlijk wat rare blikken ontvangen van anderen. Voor wie thuis, op kantoor of een andere locatie binnen is, zal geen beroep kunnen doen op een zonnebril. Dat ziet er namelijk wanna be cool uit en je je ogen verstopt.

Voor mensen die binnen zitten moet er dus een andere oplossing komen. Hoe krijg je nu dat felle licht buiten de deuren, maar alsnog verlicht? De oplossing is erg simpel. Er zijn verschillende bedrijven die zijn gespecialiseerd in zonwering. Bij deze bedrijven kun je terecht voor gordijnen, overkappingen, knikarmen en noem maar op. De meest ideale oplossing om zonlicht te weren zijn toch wel markiezen. Niet alleen houdt een markies het zonlicht buiten de deur, het ziet er ook nog eens elegant uit. Je kan zelf de kleur bepalen die bij jouw woning past. Dit maakt de markies de absolute topper als het gaat om zonwering.

Ons advies is duidelijk: voor buiten kun je het beste (en meest logische) een zonnebril dragen. Voor binnen zijn er verschillende manieren om het zonlicht te weren. Wie echter elegantie wil uitstralen en meer kleur wil geven aan zijn of haar woont, zal erg tevreden zijn met de markies.