Meubels

De feel good factor vind je terug in Linteloo meubels

Geschreven door admin

De beste meubels vind je bij kokwooncenter.nl. In de webshop vind je een breed assortiment aan meubels van de beste merken. Een van de erkende topmerken is Linteloo. Het merk heeft meubels die bijdragen aan het woongemak en je een heerlijk rustig gevoel geven. Uitstraling is zeer belangrijk voor Linteloo, daarom sluiten ze goed aan bij de waarden van onze webshop. De stijl van dit merk gaat van strak en degelijk naar speels en gedurfd. Maar alle meubels hebben een ding gemeen: Ze stralen uit dat je huis er een is waarin geleefd wordt.

Het ontstaan van een fraai merk
Het merk Linteloo ontstond meer dan tien jaar geleden en startte met de verkoop van zitmeubelen en tafels. De productie en verkoop van een grote leefbank van 2.65 meter, de easy living, brak het merk definitief door. Linteloo groeide flink en tegenwoordig verkoopt het banken en fauteuils, tafels en stoelen en meubels voor in de tuin. Ook richt het bedrijf zich op interieurdecoratie.

De mooie collectie bekijken
We hebben de Linteloo collectie uitgestald in een studio in ons wooncenter in Amersfoort. Kom gerust een keer een kijkje nemen in onze Linteloo studio en beleef zelf de feel good factor van deze meubels.