De eetkamerstoel voor jouw interieur!

0
260
eetkamerstoel
Design en lifestyle

Ben je op zoek naar dé eetkamerstoel voor jouw interieur? Er zijn vele verschillende stoelen die je kan kiezen. Het is duidelijk dat iedereen een verschillende smaak en verschillende voorkeuren heeft. Dat betekent dat er ook verschillende soorten stoelen op de markt te verkrijgen zijn die je als eetkamerstoel kan gebruiken. In deze blog lichten we de leukste eetkamerstoelen voor je uit!

Kuipstoelen

Als je graag in design aan de eetkamertafel wilt zitten, zijn kuipstoelen ‘the way to go’. De kuipstoel heeft een bijzonder design voor een alledaags meubel als een eetkamerstoel. Het is ook geen wonder dat bijna iedereen wel weet wat een kuipstoel is. Een kuipstoel combineert comfort met een hip design, waardoor je eigenlijk het beste van beide werelden hebt. Bovendien kan je uit vele kleuren en materialen kiezen, waardoor je altijd nog een persoonlijke touch aan je interieur kunt geven.

Buisstoel

Als tweede in onze suggesties staat de buisstoel. Deze staat ook wel eens bekend als rib stoel. Dit type eetkamerstoel stamt uit de jaren 20 van de vorige eeuw. Veel huishoudens gebruiken dit type stoel aan de eettafel door het tijdloze model en slimme design. Het is namelijk een goed ogende stoel en deze zit ook nog eens lekker. Dan kun je aan het eind van de dag heerlijk wat te drinken voor jezelf inschenken en ook nog eens genieten! Met een buisstoel krijg je de retro look in je kamer terug. Kies een leuke kleur die in jouw interieur past en je denkt de komende tijd waarschijnlijk niet meer om een nieuwe eetkamerstoel te gaan bestellen.

Sledestoel

Een sledestoel heeft nog wat minder naamsbekendheid dan de twee eerder besproken types, maar dit maakt de stoel er niet minder om! De sledestoel heeft een gevuld zitoppervlak en een hoge rugleuning. Onderscheidend is het metalen frame wat enigszins buigzaam is, waardoor het zitcomfort toeneemt. De sledestoel scoort punten op het veelzijdige design die voor vele functies gebruikt kan worden. Zo kun je dit type stoel gebruiken als bureaustoel, kantoorstoel en dus ook als eetkamerstoel!