Stiekem vindt iedereen het leuk: gadgets. Of het nou gaat om dingen die je op vakantie gebruikt, slimmigheidjes voor op je werk of hebbedingetjes voor thuis. Iedereen wordt er blij van en er blijven altijd nieuwe dingen bij komen. De 3 leukste gadgets voor in huis hebben we hier voor je op een rijtje gezet. Heb jij je keuze al gemaakt?

  1. De powerbank

Een powerbank is in deze digitale tijden niet meer weg te denken uit de meeste huizen. Natuurlijk is het fijn om je apparaten altijd opgeladen te hebben, maar dat lukt nou eenmaal niet altijd bij intensief gebruik. En om nou steeds naast een stopcontact te gaan zitten zodat je apparaat kan laden tijdens gebruik, dat is ook niet handig toch? Daarom is er de powerbank; deze laad je op in het stopcontact en daarna kun je hem gewoon in je tas doen, in je jaszak meenemen of naast je op de bank leggen. Zo heb je altijd stroom voor je telefoon of tablet en ben je altijd online. Wil je het extra leuk maken? Zet dan een leuke afbeelding of mooie slogan op de powerbank. Een bedrukte powerbank maakt opladen toch nét wat leuker.

  1. Flexibele ledlamp USB

Iets wat je misschien wel tegen bent gekomen in het gadget nieuws is de flexibele ledlamp met USB aansluiting. Superhandig wanneer je zit te typen op je laptop in het donker. Want ondanks dat veel mensen blind kunnen typen, is het best handig om je toetsenbord te kunnen zien. En wat dacht je van het moment dat je aantekeningen uit zit te werken en het lichtknopje in je kantoor nét te ver weg is? Natuurlijk zijn er ook de notoire nachtbrakers die in het donker in de slaapkamer nog even aan het werk gaan. Dan is het fijn om een flexibele ledlamp in de USB poort van je computer te kunnen steken. Kan je bedgenoot lekker door slapen terwijl jij productief bent.

  1. Nachtlampje met Cree LED

Nog iets uit de categorie verlichting, een nachtlampje met Cree LED. Die kun je overal in huis ophangen om nét een beetje licht te hebben. Misschien heb je kinderen, die zullen het fijn vinden om ’s nachts een lichtje in de duisternis te zien. Maar ook voor jezelf kan het fijn zijn. Bijvoorbeeld een lampje ter hoogte van de bocht in de trap, een lampje naast het sleutelgat of een lampje bij de badkamerdrempel. Het nachtlampje met Cree LED kun je met een schakelaar aan en uit zetten. Doe er drie batterijen in en je kunt ‘m gelijk gebruiken.