De 3 hipste woonstijlen van 2020

0
55
Design en lifestyle

Wie zich wel eens heeft verdiept in interieur voor in huis, weet dat er verschillende woonstijlen zijn. Zo kun je bijvoorbeeld meubels en woonaccessoires kopen in een moderne stijl, een landelijke stijl of een retro stijl. Deze branche heeft echter in de afgelopen jaren veel veranderingen meegemaakt. We zijn onder andere anders met vormen, kleuren en stoffen omgegaan, waardoor er nieuwe woonstijlen zijn ontdekt. Ben jij opzoek naar inspiratie voor in huis? Ontdek de hipste stijlen bij Rebel House!

Woontrend 1: Grand Glamour

De woonstijl Grand Glamour zijn voor mensen die niet verlegen zijn. De stijl kenmerkt zich door gebruik te maken van opvallende vormen, maar rustige kleuren. Je kunt Grand Glamour het beste vergelijken met een jaren ‘20 stijl (Great Gatsby), die samenkomt met de moderne comfort van vandaag. Als je van strakke designs houdt, die opvallend zijn dan is dit helemaal jouw stijl!

Woontrend 2: Urban Jungle

De woonstijl Urban Jungle is ook een opvallende stijl, maar met vrije vormen in plaats van strakke. Voor deze woonstijl is er veel inspiratie gehaald uit de natuur, de jungle om precies te zijn. Het thema is daardoor kleurrijk en creatief. Als je dol bent op dieren, planten en opvallende kleuren, is de Urban Jungle jouw absolute woonstijl.

Woontrend 3: Pink Blush

Hou jij van een romantische stijl? Dan is de Pink Blush zeker jouw ding! De woonstijl Pink Blush bestaat voornamelijk uit lichte kleuren of pasteltinten. Pink Blush is minder uitgesproken dan de vorige twee woonstijlen. Het richt zeer meer op verfijning met zachte details, dan dat het juist opvalt. Af en toe een item dat uitspringt in de kamer is hierdoor wel nodig. 

 

Ben jij benieuwd welke meubels en accessoires er onder deze stijlen vallen? Wacht dan niet langer en laat je verrassen in de online webstore of kom langs in de winkel.