Dankzij Balkonafscheiding.nl blijft je balkon ook in de winter groen

0
1016
Design en lifestyleDesign en lifestyle

De winter lijkt maar niet door te zetten. Op sommige dagen kunnen we nog heerlijk buiten zitten en de echte zonaanbidder pikt nog snel een paar zonnestralen mee. Toch verlangen je stiekem al weer naar de zomer. Lekker op het balkon languit in je stoel, boekje en een drankje erbij. Je balkon als een zee van bloemen en planten. In een tuin lig je meestal wel uit het zicht maar hoe zit dat op een balkon? Zit je daar lekker op je gemak zonder dat iedereen je kan zien?

Als je zorgt voor een balkonafscheiding wel. Gelukkig zijn er tegenwoordig hele toffe varianten. Het voordeel van deze balkonschermen is dat ze je balkon ook in de winter groen houden!

Je hebt ze beslist wel eens gezien, die balkons die zijn afgezet met van die onooglijke golfplaten die tussen de spijlen door zijn gevlochten. Dat is anno nu absoluut niet meer nodig. Ook het geploeter met rietmatten is voorbij. En in de winter staat je balkon er absoluut niet kaal en saai bij. Er zijn balkonschermen die zó eenvoudig te bevestigen zijn dat je het fluitend doet en binnen een half uur van een groen balkon kunt genieten. De leuke balkonafscheidingen van Balkonafscheiding.nl heb een handvol voordelen:

– Ze verweren niet
– Perfecte oplossing tegen zon, wind en inkijk
– Ze zijn gemakkelijk te bevestigen met de bijgeleverde bevestigingsmaterialen
– Schoon houden is een makkie
– Je kunt kiezen uit verschillende leuke prints (je kan kiezen voor een print aan een of twee kanten. De andere kant is dan egaal wit)

Zo kun je kiezen voor een beukenhaag op je balkon, een haag met coniferen, een stapel houtblokken waarachter je kunt zitten, een stenen muurtje, een wandje van steigerplanken etc.

Een leuke én budgetvriendelijke oplossing voor het afschermen van je balkon. Alle prints (ook egaal gekleurd en met strepen) kun je op de website bekijken.