Creëer een warmere sfeer met vouwgordijnen

0
648
Design en lifestyleDesign en lifestyle

Hoe zorgt u er momenteel voor dat u in de avonduren een gezellige sfeer in uw kamers heeft? Veel mensen kiezen voor het gebruik van gordijnen in hun woon- en slaapkamer, die met hun warme kleuren voor een huiselijke sfeer zorgen. Er zijn echter dermate veel verschillende soorten gordijnen, dat het niet altijd even gemakkelijk is om de juiste keuze te maken. In de keuken kunt u bijvoorbeeld voor vouwgordijnen kiezen, in de woonkamer voor vitrage en overgordijnen of een combinatie met vouwgordijnen en in de slaapkamer voor verduisterende gordijnen.

Tip: kijk eens op internet om inspiratie op te doen! Veel interieurstylisten houden een persoonlijke blog bij, waarop zij de door hen ingerichte woningen delen.

Vouwgordijnen op maat laten maken

Wanneer u ervoor kiest om een combinatie van vouwgordijnen en overgordijnen te gebruiken, dient u vouwgordijnen op maat te laten maken. Niet ieder raam heeft een gelijk formaat, waardoor de kans erg groot is dat de standaard vouwgordijnen niet passen in uw woning. Er zijn gelukkig erg veel bedrijven die vouwgordijnen op maat aanbieden, waardoor u niet zelf aan de slag hoeft te gaan met het op maat maken van de gordijnen. Dit geeft namelijk vaak een aanzienlijk minder mooi resultaat!

Op internet naar vouwgordijnen zoeken

Er zijn verschillende webwinkels die vouwgordijnen voor particulieren aanbieden. Een van deze webwinkels is INHUISPlaza. Bij INHUIS Plaza vindt u vouwgordijnen voor in de verschillende ruimtes binnen uw woning. U wilt wellicht andere vouwgordijnen in de keuken hebben, dan dat u in de woonkamer gebruikt. Kijk eens rond om te zien welke vouwgordijnen bij de huidige stijl van uw woning zouden passen. U kunt de vouwgordijnen direct online bestellen en dan heeft u ze al binnen drie weken in huis!

Zorg ervoor dat de kleur van de bestelde vouwgordijnen goed aansluit bij de kleur van de gordijnen die u wellicht momenteel al heeft. Een te groot contrast zorgt voor een rommelige uitstraling van de kamers.